עזרה דחוף! נעליים לילד (בן 11) שלא גורמות לפטריות ברגליים?

• הוסף לסימניות
הוא לא מסכים בשום אופן סנדלים .
מה עושים??? יש פתרון??
אשמח לכל מידע.
תודה.

• הוסף לסימניות
נעליים מעור אמיתי, או מאוורות כדוגמת "סאקוני". יש להם גם לילדים.

• הוסף לסימניות
לפני הנעליים - שילבש גרבי כותנה, שיחליף גרביים פעמיים ביום ובכל החלפה שיאבק את פנים הנעליים באונדנסיל (בתקוה שלא שיבשתי את שם האבקה) או לפחות בטלק ושישטוף היטב את כפות הרגלים בכל ערב וינגב היטב (בפרט בין האצבעות) במגבת רכה. נכון, 'סדר העבודה' הזה מעצבן ילדים בני 11, אבל הוא המתכון הטוב ביותר להימנע מפטריות.

• הוסף לסימניות
להקפיד כמה שיותר על אוורור, שטיפת רגלים והחלפת גרביים (כדאי פעמיים ביום)
להשתמש בטלק כסופח לחות - בגרביים ובנעלים

• הוסף לסימניות
נעלים עם חורים לאוורור, יש כאלה שממש נראים טוב וכמעט לא רואים את החורים.
וחובה שטיפה כל יום של הרגלים.
הבן שלי גם סובל מזה וב"ה הנעלים עם החורים ממש טובים לו, אבל בשבת שזה נעלים סגורות לגמרי צריך תמיד לאוורר ואם היה הרבה שעות עם הנעלים מתחיל שוב אדמימות ופטריות.

• הוסף לסימניות
נעליים של אקו, יקרות ולא יודעת אם יש להשיג לילדים בארץ
אבל אפילו עם מגפיים אין ריח (כלומר, אין פטריות)

• הוסף לסימניות
יש נעלי רשת מאד יפות, מאווררות קצת יותר מנעליים רגילות, עם דגמים שמתאימים לבחורי ישיבה, כמו אלו:
לא מצליחה לראות את הנעליים
אפשר לעשות צילום מסך?

• הוסף לסימניות
חשוב לקנות נעלים טובות
מנסיון שלי ושל עוד...
אלו שנקראות קטרגל הם נוראיות!!!

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לראות את הנעליים
אפשר לעשות צילום מסך?
נעל 01.JPG
נעל מקרוב.JPG

• הוסף לסימניות
יש נעלי רשת מאד יפות, מאווררות קצת יותר מנעליים רגילות, עם דגמים שמתאימים לבחורי ישיבה, כמו אלו:
את מכירה אותם מנסיון?

נעלים עם חורים לאוורור, יש כאלה שממש נראים טוב וכמעט לא רואים את החורים.
וחובה שטיפה כל יום של הרגלים.
הבן שלי גם סובל מזה וב"ה הנעלים עם החורים ממש טובים לו, אבל בשבת שזה נעלים סגורות לגמרי צריך תמיד לאוורר ואם היה הרבה שעות עם הנעלים מתחיל שוב אדמימות ופטריות.
איפה אפשר להשיג את הנעליים האלו. של איזו חברה?

• הוסף לסימניות
את מכירה אותם מנסיון?

איפה אפשר להשיג את הנעליים האלו. של איזו חברה?

יש אותם בכל חנות לנעלי בנים, במגוון חברות ומחירים.
הבנים שלי קנו - -אחד של נייק, ואחד של קאט

• הוסף לסימניות
יש אותם בכל חנות לנעלי בנים, במגוון חברות ומחירים.
הבנים שלי קנו - -אחד של נייק, ואחד של קאט
הנעל נראית לי מצוינת
רק רוצה לדעת אם זה פתר להם את בעיית הפטריות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה