התייעצות דחוף!! נפיחות לאחר כווית שמש

• הוסף לסימניות
3 ימים אחרי המקרה כוויה מהשמש בחוף ים וביום השני נהיה נפיחות.
האם זה מסוכן? יכול להתפתח זיהום?

• הוסף לסימניות
איזה צלקות? הכוויה היא על חלק די גדול (מהברך עד כף הרגל)
היה אדום ונהיה בהיר ממש. מה שמדאיג אותי זה הנפיחות

• הוסף לסימניות
להשיג את המשחה של גרין ולהשים כמה פעמים עם ניילון נצמד מעל

• הוסף לסימניות
בלי לחץ, יורד אחרי כמה ימים,
במקרה דומה אמר לי הרופא שגם לבית החולים אין פתרון אחר,
הזמן יעשה את שלו.

• הוסף לסימניות
להשיג את המשחה של גרין ולהשים כמה פעמים עם ניילון נצמד מעל
אם אין משחה של גרין בשטח
גם משחה אנטיביוטית עם ניילון נצמד מעל מאוד עוזרת
שורף נורא נורא נורא אבל עוזר לשלפוחיות וכו' תוך לילה אחד

• הוסף לסימניות
3 ימים אחרי המקרה כוויה מהשמש בחוף ים וביום השני נהיה נפיחות.
האם זה מסוכן? יכול להתפתח זיהום?

מקפיץ, התנפח לי המצח יומיים אחרי כוויה מהשמש, לא כואב בכלל, אבל נראה נורא, האם רק לחכות שזה ייעלם, או יש צורך לטפל?

• הוסף לסימניות
חייבים להזהר מזהום, משחה של גרין טוב מאד לכוויות או משחה אנטיביוטית,

רופא קונבנציונלי לא הכי עוזר.

• הוסף לסימניות
מקפיץ, התנפח לי המצח יומיים אחרי כוויה מהשמש, לא כואב בכלל, אבל נראה נורא, האם רק לחכות שזה ייעלם, או יש צורך לטפל?
אני שאלתי את גרין לגבי נפיחות הוא אמר לי שזה יורד לבד והביא לי למרוח קרם שלהם על הכוויה (שמנים וויטמינים) הנפיחות ירדה לאט לאט אחרי שבועיים / שלוש

• הוסף לסימניות
תפנו למשווקות של פורוואר בסביבתכם יש משחה של אלוורה שלהם מעולה, הם יסבירו לכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה