החוט הצהוב לאיפה מחובר העיגול שלו?
לא יודע ככה קיבלתי את זה ..החוט הצהוב לאיפה מחובר העיגול שלו?
כמה חוטים מגיעים מהקיר לנברשת?
מעולהלא יודע ככה קיבלתי את זה ..
מהתקרה נראה לי 2 חוטים.. (רגיל.)
ממש לא,מעולה
יש פה שוקולד(זה השם שלו) בצבע לבן עם 6 חורים
בצד אחד של 3 חורים תכניס את שני החוטים מהקיר ושישאר באמצע לצהוב
ואת הכחול והאדום של הנברשת תכניס ממול
זה בדיוק מה שרשמתי (אולי קראתי לחום שלך אדום)ממש לא,
השחור והדום כבר מחוברים משני הצדדים, צד אחד ללדים וצד אחד לשנאי
מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את שני החוטים הכחול והחום לצ'וקולד ומהצד השני לחבר לקו החשמל
אבל מה אני עושה עם הלבן?מעולה
יש פה שוקולד(זה השם שלו) בצבע לבן עם 6 חורים
בצד אחד של 3 חורים תכניס את שני החוטים מהקיר ושישאר באמצע לצהוב
ואת הכחול והאדום של הנברשת תכניס ממול
איזה לבן?אבל מה אני עושה עם הלבן?
וועם הצד השני של החוט הצהוב..
צודק, סליחה לא קראתי נכוןזה בדיוק מה שרשמתי (אולי קראתי לחום שלך אדום)
במקרה כזה שמהקיר יוצא רק 2 חוטיםאיך לחבר לגוף הנברשת? את הצהוב
צפה בקובץ המצורף 1227846
ממש תודה רבה על כל העזרה!!במקרה כזה שמהקיר יוצא רק 2 חוטים
זה לא רלונטי
במקרה שיש זה מתחבר עם בורג לגוף הנברשת
צריך לצאת מגוף הנברשת שני חוטים (שחור אדום) שהם מתחברים לשנאי הלבן הגדול וממנו יוצאים שני חוטים (אדום כחול) שהם מתחברים ללבן הקטן ומהלבן הקטן ממול אמורים להתחבר החוטים מהקיר (שחור/כחול ואדום/חום)ממש תודה רבה על כל העזרה!!
כן עכשיו אני רואה שיש גם חוט צהוב מהתקרה...
אז לא להתייחס ללבן?
וסורי כל הבורות השנאי זה החלק הלבן הגדול?
ואיתו מה עושים צריך להדביק אותו לקיר?
בתמונה הראשונה החוט שיוצא ממדבקה 2 לאיפה מגיע?מקווה שעכשיו יהיה יותר ברור כל החוטים האלו מתחברים לפה
צפה בקובץ המצורף 1227866
אבל מה אני עושה עם זה?
צפה בקובץ המצורף 1227871
ולאיפה אני מחבר את אלו?
צפה בקובץ המצורף 1227873
ממה שאני מביןמקווה שעכשיו יהיה יותר ברור כל החוטים האלו מתחברים לפה
צפה בקובץ המצורף 1227866
אבל מה אני עושה עם זה?
צפה בקובץ המצורף 1227871
ולאיפה אני מחבר את אלו?
צפה בקובץ המצורף 1227873
זה חוט של הלד זה אמור להתחבר כמו שאר החוטים למלבן..בתמונה הראשונה החוט שיוצא ממדבקה 2 לאיפה מגיע?
מה שחשבתיזה חוט של הלד זה אמור להתחבר כמו שאר החוטים למלבן..
אני לא רואה לאיפה לחבר...החוט הצהוב מהקיר אמור גם להתחבר לשוקולד באמצע ומהצד השני את הצהוב הקטן צריך לחבר לבורג שמתחבר לגוף הנברשת
לא חשוב, תשאיר ככהאני לא רואה לאיפה לחבר...
אז לא להתייחס להשאיר ככה בלי לחבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים