כללי דחוף - סגירה מפוטושופ לתמונה או פידיאף

• הוסף לסימניות
להגדלה של מטר וחצי(אורך) בניתי 32 45 ס"מ עם רזולוציה של 450 .
איך עדיף לשלוח קובץ? אם אני סוגרת תמונה זה שוקל 8 מגה, אם אני עושה שיטוח ואז סוגרת פידיאף זה סוגר לי את הקובץ על כמעט 40 מגה ! הגיוני???

אז מה צריך לדפוס? מספיק הJPG? (כמובן שזה באיכות הכי גבוהה בייצוא.

• הוסף לסימניות
תיבאי לאינדזיין את קובץ הפוטושופ ושמה תסגרי לפידיאף.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה ב JPG?

• הוסף לסימניות
זה דחוף לי..
מישהו יודע מה ההבדל בסגירה? JPG פחות איכותי?

תודה , תודה ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
לבית דפוס את מוכחרה להגיש את זה כפי די אף, וחוצמזה שאז תראי הבדל משמעותי במשקל ועוד דבר איך מוציאה גלישות בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
איזה גלישות?
אני עובדת בבית דפוס ואף פעם לא נתקלתי בבעיה כשלקוחות הביאו קובץ JPG.

השאלה היא אם יש הבדל באיכות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;754555:
ואז סוגרת פידיאף זה סוגר לי את הקובץ על כמעט 40 מגה ! הגיוני???

זכרת לבטל את האפשרות של "עריכה בפטושופ"?

• הוסף לסימניות
כן...

נראה לי שאשלח קובץ ללקוח שני קבצים JPG וייצוא מאינדיזיין כמו שאמרת.
בכ"א אשמח לדעת מבחינת איכות מה לא טוב ביצוא לJPG.

תודה רבה רבה על הסבלנות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;754641:
כן...

נראה לי שאשלח קובץ ללקוח שני קבצים JPG וייצוא מאינדיזיין כמו שאמרת.
בכ"א אשמח לדעת מבחינת איכות מה לא טוב ביצוא לJPG.

תודה רבה רבה על הסבלנות!!

בעיקרון תוכל לשלוח את זה גם כJP, ואם בדפוס יודעים קצת את המלאכה - הם יוכלו להגדיל את זה בקורל או באילוס מבלי לפגוע באיכות

• הוסף לסימניות
עדיף PDF כי זה לא רזולוציה מלאה ואם זה יהיה PDF הטקסטים ישארו וקטוריים.

• הוסף לסימניות
אם הקובץ בנוי בפוטושופ.. איך הטקסט נשאר וקטורי??!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;755208:
אם הקובץ בנוי בפוטושופ.. איך הטקסט נשאר וקטורי??!

הטקסט בPSD הוא כעין ויקטור, ולכן אם שומרים אותו לPDF הוא נשאר ברור יותר מאשר לJP וכדומה

• הוסף לסימניות
סורי על השאלות..
אם אני עושה flatten לפני היצוא לPD מה עוזר פה שזה לא JPG? זה כבר כמו תמונה רק בפידיאף. בדיוק כמו שאני יעשה לתמונה באקרובט קונברט .
ואם אני לא עושה שיטוח לקבצים וסוגרת מפוטושופ, יוצא קובץ ענקקק,
לאפשרות האחרונה, לייצא מאינדיזיין, אז ככה:
סגרתי jpg
סגרתי pdf פתוח מפוטושופ
pdf סגורמפוטושופ
ופידיאף מאינדיזיין.

הגדלתי את כולם לאותה נקודה (משהו כמו 500 אחוז) וכוווולם היו ב ד י ו ק אותו הדבר.
את האמת? נראה לי אפילו שלקובץ JPG היה קצת פחות פקסול בהגדלה של 500 אחוז מאשר לשאר.

• הוסף לסימניות
הוא לא כעין ויקטור אלא וקטור לכל דבר.
נכון שפוטושופ היא תוכנה פיקסלית אבל תומכת (בצורה די מוגבלת) בוקטור.

• הוסף לסימניות
אם זה ככה אז איזה הסבר יש לעובדה שכשאתה מגדיל פידיאף שנסגר מאילוס. אין מצב שיש פיקסול, לעומת זאת פידיאף מפוטושופ ממש ממש לא נראה וקטור..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה