עזרה דחוף! - סדק בגיטרה

• הוסף לסימניות
דחוף מאד!!
בדק בגיטרה - מישהו התנסה?
יודע אם זה הורס את הצליל?
פוגם?
ניתן לתיקון?
שווה לתקן?
מה השינויים שיהיו אחרי התיקון?

אשמח לכל בדיל מידע
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר לתקן בקלות
אבל לא חייב בכלל
יש דבק מיוחד שאיתו אפשר לסתום את הסדק
(לא זוכר את השם)

• הוסף לסימניות
אפשר לתקן בקלות
אבל לא חייב בכלל
יש דבק מיוחד שאיתו אפשר לסתום את הסדק
(לא זוכר את השם)
עיין בנושא הזה

• הוסף לסימניות
עויין !
מדובר שם לאוזן אולי מקצועית
אבל לאדם רגיל זה לא יותר משינוי קל בסאונד שיכול תמיד להיות
בגיטרות שונות
תודה לך !
אני בחרתי את הגיטרה שלי בגלל הצליל שלה
לא בגלל האיכות(...)
ולא בגלל החברה
גם לא בגלל הצבע (!)
וגם לא בגלל דברים אחרים

אז אני מפחד שאם אני יתקן את זה הנזק יהיה בלתי הפיך או הכי פחות גרוע ישנה את הצליל כמו שכתוב בנושא הנ''ל
בכל מקרה תודה על הרצון לעזרה

• הוסף לסימניות
אני בחרתי את הגיטרה שלי בגלל הצליל שלה
לא בגלל האיכות(...)
ולא בגלל החברה
גם לא בגלל הצבע (!)
וגם לא בגלל דברים אחרים

אז אני מפחד שאם אני יתקן את זה הנזק יהיה בלתי הפיך או הכי פחות גרוע ישנה את הצליל כמו שכתוב בנושא הנ''ל
בכל מקרה תודה על הרצון לעזרה
הצלחת לערבב אותי קצת
אתה בעצם פותח האשכול?
ואתה הוא זה שהבאת את האשכול השני
ואתה רוצה כאילו לשמוע משהוא אחר ממה שכתוב שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה