נכתב ע"י קול-התור;734953:עדיין לא הבנתי, ולא קיבלתי תשובה. למה להשאיר את המכשיר בבית כשבאים לחברה? והאם הסיכון אכן קיים?
ברגע שמכניסים סים כשר למכשיר רגיל כל התכונות המתקדמות אינן פעילות.נכתב ע"י gila;734962:לפי הבנתי אם יראו שיש לך מכשיר טרף יגידו לך:
" לא אדוני סים כשר הולך במכשיר כשר - הרעיון הוא שכדי להינצל מפגעי הטכנולוגיה שיש במכשירים הרגילים המציאו מכשירים כשרים עם מספרים כשרים וסים קשר - נא לא לעשות פה שעטנז!!!"
וזה מקווים שכל אחד מבין לבד.![]()
נכתב ע"י GRN;734971:ברגע שמכניסים סים כשר למכשיר רגיל כל התכונות המתקדמות אינן פעילות.
נכתב ע"י gila;734976:אז מה התועלת במכשיר דווקא לא כשר? למה להסתבך?![]()
כי סים כשר מתלבש על המכשיר הראשון שמכניסים אותו וא"א להעביר אותו למכשיר אחר. אם את רוצה לעבור למכשיר אחר עליך לפנות לשירות לקוחות ולבקש סים חדש. זה בחינם (נכון לסלקום, אין לי מושג לגבי יתר החברות).נכתב ע"י תרצה;734994:ומישהו יודע מדוע כאשר אני מעבירה סים כשר ממכשיר כשר של חברה אחת למכשיר כשר של חברה אחרת - זה לא עובד, וכתוב לי "צור קשר עם הספק"?
באיזה חברה?נכתב ע"י קול-התור;735063:אז ככה: יום אחד התקלקל המכשיר שלי, הלכתי לשרות ונתנו לי מכשיר אחר שלא היה מספיק טוב בעיני. כשביקשתי משהו אחר, אמרו שזה שידרוג שעולה כסף. הלכתי וקניתי בחנות מכשיר כלבבי, בהרבה פחות כסף. מכשיר טרף תואם סים כשר. זהו. בהתקנת הסים הכשר מאבר המכשיר את יכולותיו הטרפות וממילא נותרתי עם מכשיר טוב וגם כשר. עכשיו אני חוששת מניתוקו וזו היתה שאלתי - האם זה אכן כך. ???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים