דרוש מידע דחוף! עוד רגע פסח ואני אנא אני בא!

• הוסף לסימניות
לאחר ששנה שעברה עברתי את כל החנויות, שיגעתי את כל המוכרים וחרשתי את כל האתרים. השנה עלה בדעתי שאולי אתם גולשי פרוג תחלצו אותי מעמק הבכא.
אז כך, זהו הכיור שיש לי במטבח. מישהו מכיר מקום שמוכרים לזה כיור פלסטיק לפסח?
אנא בלי עיצות לכיסויים נוספים, מזה כבר שבענו...
1678916932255.png

• הוסף לסימניות
אם זה נירוסטה (כך נראה לי בתמונה) למה לא להכשיר במים רותחים וזהו

• הוסף לסימניות
זו הצורה.
לי הכיור מחרסינה.

• הוסף לסימניות
טפט!
לא תאמינו כמה זה יפה ונח!

• הוסף לסימניות
ראיתי, ובכל זאת המלצתי.

• הוסף לסימניות
לאחר ששנה שעברה עברתי את כל החנויות, שיגעתי את כל המוכרים וחרשתי את כל האתרים. השנה עלה בדעתי שאולי אתם גולשי פרוג תחלצו אותי מעמק הבכא.
ממש זה נשמע שאתם בצרות קשות וצריכים חילוץ רציני...
אולי נעשה לך התרמה כאן ונחליף לך כיורים וזהו !?!?!

• הוסף לסימניות
אז כך, זהו הכיור שיש לי במטבח. מישהו מכיר מקום שמוכרים לזה כיור פלסטיק לפסח?
אנא בלי עיצות לכיסויים נוספים, מזה כבר שבענו...
צפה בקובץ המצורף 1339171
מה המידות של זה?

• הוסף לסימניות
כיור נירוסטה אפשר להכשיר, אין צורך לכסות.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כיור מתכת ניתן להכשיר בעירוי רותחים, ולחומרא גם עם אבן מלובן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה