כללי דחוף עזרה באינדיזיין!!!!!

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני כמעט א"פ לא משתמשת בתוכנה הזו, ועכשיו פתאום הוא מתחיל לומר לי :eek:ut of memory!!!!!!
מה אני עושה?????????

• הוסף לסימניות
א"א??????????????????????

סתם. כבר הסתדרתי ב"ה.

• הוסף לסימניות
אני אגיד לך למה לא עניתי, למרות שקראתי -- בקיצור: השאלה עצלנית. שאלה שעושה רושם שהשואל מתעצל ואפילו קצת מזלזל. למה? כי חסר כל כך הרבה פרטים לפני שמישהו יוכל לעזור -- דברים ברורים דוגמת:

איזה גירסת אינדיזיין? איזה מחשב? איזה מעבד? איזה מערכת הפעלה? כמה זיכרון? מה בדיוק ניסית לעשות לפני שזה זרק לך את השגיאה? ואולי תמונת מסך של השגיאה עצמה.

לא אוכל לדבר בעד אחרים, אבל אני, אישית, כשאני רואה שאלה עצלנית כזאת (ויש הרבה בפורומים פה), גם אני מתעצל מלענות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1168955:
אני אגיד לך למה לא עניתי, למרות שקראתי -- בקיצור: השאלה עצלנית. שאלה שעושה רושם שהשואל מתעצל ואפילו קצת מזלזל. למה? כי חסר כל כך הרבה פרטים לפני שמישהו יוכל לעזור -- דברים ברורים דוגמת:

איזה גירסת אינדיזיין? איזה מחשב? איזה מעבד? איזה מערכת הפעלה? כמה זיכרון? מה בדיוק ניסית לעשות לפני שזה זרק לך את השגיאה? ואולי תמונת מסך של השגיאה עצמה.

לא אוכל לדבר בעד אחרים, אבל אני, אישית, כשאני רואה שאלה עצלנית כזאת (ויש הרבה בפורומים פה), גם אני מתעצל מלענות.
זה לא נכון זו לא שאלה עצלנית
לפעמים אנשים לא מספקים את כל הפרטים משום חוסר התמצאות
שיש צורך בעוד פרטים על מנת לענות , לעזור .
ולפעמים מהבהלה הגדולה וחוסר האונים , אז לא חושבים לפני כתיבת השאלה
וחוץ מזה , עשרה לא נמדדת אם השאלה נכונה , וכן חסד לא נמדד , אם זה נובע כאן מעצלות , חסד זה חסד , לא משנה מה עומד לפניו

• הוסף לסימניות
עצה טובה קמשמע-לן שמי שרוצה שיעזרו לו שיעשה השתדלות להקל על אלו שרוצים לעזור. שאלה כמו זאת למעלה היא שאלה שמקשה על מי שרוצה לעזור, והתוצאה -- שתכלס השואלת לא קיבלה תשובה מאף-אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה