דחוף- עזרה באפטר cs5

• פותח הנושא M.TS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב.
אני חדשה בcs5
משום מה אחרי כל 2 פעולות שאני עושה באפטר
הוא מתחיל לעשות לי Ram preview ללא שביקשתי
ופותח חלון ששואל היכן לשמור את הסרט.
וזה מאד מכביד על העבודה.
אני מניחה שיש הגדרה שיכולה לבטל את זה, כיצד???
תודה מראש לעוזרים!

• הוסף לסימניות
הציעו לי לאפס את הגדרות התוכנה
משהו יודע איך עושים זאת???
דחוף!!!!!!!!!
:mad::mad::confused::confused::confused::mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused::mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
טוב!
אז ב"ה האפטר החליט לחזור בתשובה, וחזר למצב תקין.
אכן- זו היתה תעלומה ללא פתרון.

תודה לכל מי שניסה למצוא פתרון...
סה"כ היה נחמד להתכתב לבד

• הוסף לסימניות
עד שאני רואה את ההודעה, כבר מצאת פיתרון, ובעצם.. זה גם פיתרון....

• הוסף לסימניות
הקפצה-
שוב אותה בעיה, האפטר חזר שוב לתסמונת המוזרה שלו, אני לא רואה שום סיבה שנראית לעין, בעבר ניסה הטכנאי להתקין לי את האפטר מחדש, אך לא זה מה שהועיל.
מי שיוכל למצוא פתרון, יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתמיד הוא ישמר אוטומטי אבל נראה לי שאפשר להגדיר לו שישמור לעיטים יותר רחוקות
הייתי אומרת לך לשאול טכנאי שמתמחה בתוכנות האלו.

• הוסף לסימניות
זה לא סתם שמירה אוטומטית, זה רנדור של חלקים בכל פעם שאני גוררת את הסמן, גומרת פעולה כלשהי וכו'...
שאלתי אנשים מבינים שאני מכירה, אם יש לך שם של טכנאי שמבין מאד, בתוכנות האלו ואפשר לשאול אותו, אשמח מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה