כללי דחוף עזרה בברשור בספרדית

• הוסף לסימניות
יש לי ברשור שעשיתי ללקוח באנגלית ועכשיו במקום האנגלית צריך להחליף לספרדית קיבלתי קובץ וורד בספרדית אבל כשאני מעתיק את זה לקורל, השפה לא מועתקת כמו שצריך, חסר הסימנים שבאים בכמה מקומות מעל אותיות, הוספתי שפה ספרדית אבל זה לא עוזר

למי פיתרונים בבקשה דחוף!! :(
וסליחה על הבהלה

• הוסף לסימניות
איפה הוספת שפה ספרדית?
תעשה את זה כאן, ולא תצטרך אפילו לעשות ריסטארט.
Start / Settings / Control Panel / Regional And Language Settings
Language / Details / Add

• הוסף לסימניות
וכמובן שאחרי הכל, כשאתה עושה הדבק טקסט מיוחד, טקסט, אתה חייב לקחת גופן כזה כמו שבלה בלה כתב, כמו מיריאד למשל.

ועוד משהו, אם זה לא עובד, תשנה לשפה צרפתית. גם שם יש את הסימנים האלו, ושם זה עבד אצלי.
ואחרי הכל אם אתה לא מסתדר תשלח לי את זה באימייל, ואני יחזיר לך קובץ בקורל אי"ה.

• הוסף לסימניות
או שתעבור לאינדיזיין... אני עשיתי ספרדית באינדזיין ועבר מעולה מהword לאינדזיין.

• הוסף לסימניות
מצברוח, אצלך זה עובד גם בקובץ טקסט רגיל NOTEPAD?

• הוסף לסימניות
גם בלי שמותקן במחשב ספרדית -
מספיק לעשות "העתק" על הטקסט בוורד ו"הדבק" באינדיזיין וזה עובר יפה כטקסט רגיל.
אם אתה מסתבך עם זה אפשר את האקסנטים המסויימים להוסיף בגליפים.

• הוסף לסימניות
מצברוח?? ואם זה 500 כאלו אותיות?

• הוסף לסימניות
אולי להעתיק "למסמך טקסט" חדש ורק אז להעתיק לקורל.
לי היה בעיות עם פונטים בקורל וזה בד"כ פתר לי אותם.

• הוסף לסימניות
לא עוזר.

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות לשמור בRTF, יוניקוד. תנסה

• הוסף לסימניות
הרעיון של הגליפים באמת לא מציאותי בשביל 500 תוים כאלו...
אבל שוב - לי זה עבר מצויין ב"העתק" ו"הדבק".

• הוסף לסימניות
הוספתי שפה ספרדית כמו שונתנו אמר, העתקתי לקובץ קוד ושמרתי את זה ביוניקוד ואז זה מועתק לקורל כמו שצריך,
השתמשתי בעצות של כל החברים ביחד וזה עבד טוב,

תודה רבה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה