עזרה דחוף עזרה בגודל קובץ

• הוסף לסימניות
עשיתי קובץ אילוסטרייטור שלם על גודל A4 בטעות.
יש אפשרות לתת לדפוס ויסדרו על גודל A5?
תודה מראש חשוב לי מאדדד

• הוסף לסימניות
לא חושבת שאמורה להיות בעיה,
הפרופורציה נשארת, זה יורד בחצי מהגודל.

עריכה: למה שלא תסדרי את זה לפני שאת שולחת? להקטין לחצי-פשוט מאד!

• הוסף לסימניות
לא חושבת שאמורה להיות בעיה,
הפרופורציה נשארת, זה יורד בחצי מהגודל.

עריכה: למה שלא תסדרי את זה לפני שאת שולחת? להקטין לחצי-פשוט מאד!
אין מילים!!
בכל אופן איך מקטינים גודל קובץ באיולוס כלומר: בפוטו שופ זה הולך IMAGE^MODE^SIZE יש כזה דבר באילוס שמקטין את כל הקובץ יחסי?

• הוסף לסימניות
אין מילים!!
בכל אופן איך מקטינים גודל קובץ באיולוס כלומר: בפוטו שופ זה הולך IMAGE^MODE^SIZE יש כזה דבר באילוס שמקטין את כל הקובץ יחסי?

צריך לבחור הכל ולהקטין ידנית,
רק לפני זה בהגדרות גודל העמוד תשני ל-a5, ואז תקטיני בדיוק לגודל הזה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איפה את מתכוונת הגדרות גודל עמוד?(לא מספיק שולטת בתוכנה)
ואיך זה יתכן שבכלל אין גודל A5 באילוס גם כשאני רוצה לפתוח דף חדש?
תודה מראששש!!!!!

• הוסף לסימניות
אין מילים!!
אפשר מהPDF להדפיס לA5 במדפסת PDF

• הוסף לסימניות
במדפסת של PDF

• הוסף לסימניות
כאן אין לי

קבצים מצורפים

• אין A4.jpg
    אין A4.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כעת הבעיה שלי שזה סוגר לי לקובץ פי די אף מאילוס בגודל A5(הקטנתי)
אבל הוספתי עמודים ואני לא יודעת איך "אומרים" למחשב שיסדר בסדר הנכון אשמח לעזרה דחוף מאדדד

• הוסף לסימניות
תגדיר את ההדפסה לגודל A5 ואז יש להדפיס עם Fit To Page k-puxyxerhpy' utz ksxyk

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה