כללי דחוף עזרה בדוגמאות...

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להכין שלט ענק לחתונה עם ענבי הגפן וכו' בסגנון חסידי כבד איך מתחילים לעבוד? ( פעם ראשונה שאני עובדת על סגנון כזה..)

תנו רעיונות בבקשה...

• הוסף לסימניות
לדעתי - - -
תחפשי בפורום, ותקבלי השראה - - -

היה פעם אשכול שהעלו אליו את כל הבאנרים האלו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה,
אני די חדשה כאן בפורום ואני מאד נהנית לראות את העזרה שמגישים כאן אחד לשני,

יישר כח!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבצע את העבודה בגודל של מטר, מה הגודל המינימלי של תמונה שאני יכולה לשלב בכדי שלא יצא מפוקסל?

• הוסף לסימניות
באיזו הדפסה?

• הוסף לסימניות
זו כרזה לחתונה, אני מניחה שזה על בד...

• הוסף לסימניות
התוצאה הסופית חייב להיות משהו כמו 56 DPI.
ז"א, אם יש לך שלט של מטר על מטר, והתמונה 10 CM על 10 CM, התמונה חייבת להיות 560 DPI.

• הוסף לסימניות
ונתנו
אתה בטוח? כי לפי הבנתי צריך איכות של 72 DPI בשלב הסופי.
בשלט גדול שמודבק בגובה האיכות לא כל כך ניכרת מרחוק, אז אפשר להתפשר, אבל בשלט למשל של מטר על מטר שבדרך כלל הוא מודבק יותר קרוב אל העין אז זה הרבה יותר ניכר האיכות ולכן לדעתי צריך יותר לדקדק בזה.

• הוסף לסימניות
במטר על מטר- שהקובץ יהיה ביחס של 1:4 ב-300dpi
הכי טוב שתכיני בגודל הזה ולפני ההדפסה תסתכלי ב"תצוגת הדפסה"- אם זה בסדר השלט יצא מצוין, בהצלחה.
ניתן לקבל עזרה נוספת בענייני שלטים- בכייף.

• הוסף לסימניות
הגודל תלוי במקום ההדפסה יש מקומות שאוהבים 1:10 או 1:5 ואז ברזולוציה של 300 או בגודל המקורי 72dpi

• הוסף לסימניות
הכי אני ממליצה - להרים טלפון לדפוס ולשאול.
לכל בית דפוס דרישות שונות, והם יגידו לך בדיוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה