כללי דחוף! עזרה ביבוא תמונה צרובה לפריהנד

• הוסף לסימניות
אני צריכה לייבא תמונה צרובה מפוטושופ לפריהנד, כיצד?
אני יודעת שזה אפשרי כי זה הצליח לי פעם אבל אין לי מושג איך...
אלפי תודות מראש!

• הוסף לסימניות
אין אף אחד שיכול לעזור לי????
זה ממש דחוף...

• הוסף לסימניות
אחרי שצרבת, שומרת את הpath ועושהcliping pathופותחת בפריהנד ללא רקע

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה רבה לך, זה אומנם כבר לא רלוונטי למה שרציתי אבל אני שמחה לדעת להבא.
אם רק תוכל לעזור לי ולומר לי איפה נמצא הcliping path? אני לא מוצאת בתפריטים...

ואם כבר אז כבר...
נגיד שהביאו לי קובץ שעשו לו את השלבים האלה - יש אפשרות לעשות לו רקע ולשמור בEPS עם הרקע ששמנו? לי זה מביא תמיד עם רקע שחור וכשסוגרים את קובץ הפריהנד לpdf זה מראה שזה חלול ואין שחור. בפוטושופ רואים את הרקע ששמתי...

• הוסף לסימניות
בחלונית של השכבות, יש בדרך כלל חלון של PATH, (האחרון מבין השלושה)
ואם אתה בוחר את האובייקט ועושה שם משהו כמו צור PATH מהבחירה, אז יש לך PATH לפי השכבה.
אח"כ אתה שומר את זה בקובץ, ייצוא, ייצוא PATH לאילוסטרייטר. ואת הקובץ הזה אפשר לפתוח גם בקורל או בפריהנד.
ובאנגלית
File/Export/Export Path to Illustrator

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה