כללי דחוף! עזרה ביצירת מיספור אוטומטי

• פותח הנושא zevUP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריך ליצור מיספור שיתחיל למשל ב86426 ויגמר ב87825 איך אני יוצר את זה אוטומטי בוורד או באקסל

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, המיספור בוורד יכול להגיע רק למס' 392 ותו לא

• הוסף לסימניות
באקסל עושים זאת בצורה ממש פשוטה,
תכתוב בשלושה תאים את המספרים העוקבים תסמן את שלושתם ותגרור בעזרת ה+ שבצד עד המיקום הרצוי

הכנתי דוגמה רק שאני לא יודעת איך לצרף

• הוסף לסימניות
הצלחתי לעלות, מקווה שברור

:)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
עשיתי את זה אבל זה מכפיל לי את אותו המספר כמה פעמים לפי הסימון

• הוסף לסימניות
דרך אחרת (לאלו ששונאים את העכבר...):

1) בתיבה A1 - הכנס 86426
2) בתיבה A2 - הכנס =A1+1

3) לך לתיבה A1400 (לפי שאתה צריך 1400 מספרים)

4) לחץ SHIFT+CTRL+UP ARROW (=בוחר כל התיבות עד למעלה)
5) לחץ CTRL+D (=ממלא את כל התיבות בדומה למה שנמצא בתיבה העליונה)

6) לחץ CTRL+C (=מעתיק את הכל לזכרון... לאלו שלא ידעו...)
7) Edit, Paste Special, Values, OK

וזהו!

• הוסף לסימניות
אם תמשוך רק את התא האחרון זה יעתיק את הערך שלו לכל התאים, לכן תסמן לפחות 2 תאים ותוך כדי כך תגרור את הפלוס,
זה חייב להצליח! לכן תשאל שוב אם זה לא יסתדר

• הוסף לסימניות
אצל הוראה מספר 2 נתהפך מקום ה=
זה צריך להיות כזה:
A1+1=

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם זה עובד מצויין, ובעיקר תודה לקורל8 שהקדיש מזמנו היקר לעזור, מן השמים תבורכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה