כללי דחוף עזרה בפונטים.

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הפעם זה הפוך, יש לי מדי הרבה פונטים במחשב, וזה גורם איטיות.
למען האמת אני צריך רק כשליש מהפונטים..
מה עושים? אני לא רוצה למחוק. רק להעבירם מלוח הבקרה, אבל רק בתוכנה אני יכול לזהות את הפונטים, ובלוח הבקרה, לא, ואיך אני יודע איזה פונט אני מעביר, לא זוכר את כולם בשם מה שחשוב לי ומה לא.
עזרתכם חשוב לי מאוד,
אנא תעזרו לי דחוף.
רב תודות.

• הוסף לסימניות
יש תוכנות לניהול פונטים.
תחפש Font Xplorer בגוגל.

• הוסף לסימניות
יש הרבה תוכנות לטיפול בפונטים
תריץ חיפוש בפורום תמצא הרבה פרטים
הבעיה היא עם עברית
רוב התוכנות לא תומכות בפונטים בעברית
(אגב בוינדוס 7 החדש יש אפציה של תצוגה מקדימה לפונטים בלי לפתוח אותם )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SAPIR0001;278204:
יש הרבה תוכנות לטיפול בפונטים
תריץ חיפוש בפורום תמצא הרבה פרטים
הבעיה היא עם עברית
רוב התוכנות לא תומכות בפונטים בעברית
(אגב בוינדוס 7 החדש יש אפציה של תצוגה מקדימה לפונטים בלי לפתוח אותם )

לי יש וינדוס XP אולי יש גם תצוגה מקדימה ?
איך אני מחפש פה בפורום, תוכנה ?

• הוסף לסימניות
לא, בXP אין, אבל תנסה למצוא מישהו שיש לו ובמחשב שלו לסנן את הפונטים שאתה צריך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה