נכתב ע"י דוד מרדכי;2126368:יד שניה. גם אורגן מקצועי מלפני 20 שנה הוא משוכלל ואיכותי ונשמע טוב עשרת מונים מאורגן חדש של 1000-2000 ש"ח.
מי שמבין בזה יודע שאני לא מגזים אלא ממעט.
נכתב ע"י אליקוס;2126752:לא ביקשתי אורגן לבנות בו אלא אורגן להכניס אליו מקצבים...
אני מבין באורגנים וגם יש לי אחד אבל מי שאני רוצה לקנות לו צריך את המינימום להנות בינו לבין עצמו עם קצת מקצבים חסידיים מוכנים.
ראייתי את ה psrE443 והוא עכשיו במבצע ב-1300 ש"ח.
השאלה לגביו אם אוכל להשיג אליו מקצבים חסידיים וכד' ואם יש משהו שיכול להביא לי.
הוא עדיין קצת יקר לי עדיין ורציית לשאול אם קיימים medely פשוטים [כי זה יותר זול] שיכולים לקבל מקצבים ואם יש מקצבים חסידיים בשבילם.
תודה!!!!
נכתב ע"י אליקוס;2126752:לא ביקשתי אורגן לבנות בו אלא אורגן להכניס אליו מקצבים...
אני מבין באורגנים וגם יש לי אחד אבל מי שאני רוצה לקנות לו צריך את המינימום להנות בינו לבין עצמו עם קצת מקצבים חסידיים מוכנים.
ראייתי את ה psrE443 והוא עכשיו במבצע ב-1300 ש"ח.
השאלה לגביו אם אוכל להשיג אליו מקצבים חסידיים וכד' ואם יש משהו שיכול להביא לי.
הוא עדיין קצת יקר לי עדיין ורציית לשאול אם קיימים medely פשוטים [כי זה יותר זול] שיכולים לקבל מקצבים ואם יש מקצבים חסידיים בשבילם.
תודה!!!!
נכתב ע"י כנגן המנגן;2127013:הכלי הנ"ל אכן מקבל מקצבים, אבל למי שצריך אורגן שמקבל מקצבים, זה ממש לא מספיק.
לך על יד שניה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים