דחוף!!! עזרה בקניית אורגן למתחילים.

• הוסף לסימניות
שלום אני רוצה לקנות לקרוב משפחה שלי אורגן, הוא מתחיל ולא ברמה אבל בשביל שהוא יוכל להנות עם עצמו אני רוצה יוכל לקבל מקצבים חסידיים וכו' השאלה אם יש כזה דבר עד 1000 שקל. ואם יש מקצבים חסידיים לאותו אורגן כמובן... תודה...

• הוסף לסימניות
חמוד... אני אוהב לראות את הפרצוף של האנשים כשהם שומעים שאורגן נורמלי (שאפשר לבנות בו וכו') עולה 3500-4000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לא נכון!
יש את הpsrE443 של ימהה או שכבר החליפו ל445...
בכלי זמר הוא עולה בסביבות ה 1,500 ש''ח.
לבנות אני לא בטוח שאפשר, אבל לי יש כמה מקצבים חסידיים שמתאימים לו,
כמובן לא סוף הדרך, אבל זה גם משהו.
אפשר גם להשיג אותו כנראה במחיר אפ' יותר זול.
מומלץ מאוד למתחילים שרוצים גם ליהנות מהנגינה של עצמם.

• הוסף לסימניות
יד שניה. גם אורגן מקצועי מלפני 20 שנה הוא משוכלל ואיכותי ונשמע טוב עשרת מונים מאורגן חדש של 1000-2000 ש"ח.
מי שמבין בזה יודע שאני לא מגזים אלא ממעט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2126368:
יד שניה. גם אורגן מקצועי מלפני 20 שנה הוא משוכלל ואיכותי ונשמע טוב עשרת מונים מאורגן חדש של 1000-2000 ש"ח.
מי שמבין בזה יודע שאני לא מגזים אלא ממעט.

רק צריך לבדוק כמובן שהכל עובד ;)

• הוסף לסימניות
לא ביקשתי אורגן לבנות בו אלא אורגן להכניס אליו מקצבים...
אני מבין באורגנים וגם יש לי אחד אבל מי שאני רוצה לקנות לו צריך את המינימום להנות בינו לבין עצמו עם קצת מקצבים חסידיים מוכנים.
ראייתי את ה psrE443 והוא עכשיו במבצע ב-1300 ש"ח.
השאלה לגביו אם אוכל להשיג אליו מקצבים חסידיים וכד' ואם יש משהו שיכול להביא לי.
הוא עדיין קצת יקר לי עדיין ורציית לשאול אם קיימים medely פשוטים [כי זה יותר זול] שיכולים לקבל מקצבים ואם יש מקצבים חסידיים בשבילם.

תודה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליקוס;2126752:
אני מבין באורגנים וגם יש לי אחד אבל מי שאני רוצה לקנות לו צריך את המינימום להנות בינו לבין עצמו עם קצת מקצבים חסידיים מוכנים.
הוא עדיין קצת יקר לי עדיין ורציית לשאול אם קיימים medely פשוטים [כי זה יותר זול] שיכולים לקבל מקצבים ואם יש מקצבים חסידיים בשבילם.

תודה!!!!

כאמור לעיל, יש לי כמויות של מכתבים חסידיים לימהה, את חלקם הגדול אני לא יעביר,
מתוך אלה שכן, צריך לבדוק מה מתאים לE443 כי ה750 -950 מקבלים גם מקצבים מהE443 אבל הוא לא מקבל מקצבים מהדגמים שמעליו.
בכל אופן אני יוכל להביא מקצבים ותנסו מתוכם מה יעבוד על הE443.
אני מדגיש: זה אורגנית מאוד מומלצת למתחילים ביחס למחיר, ובקלות של ה'מערכת הפעלה' שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליקוס;2126752:

תודה!!!!

הכלי הנ"ל אכן מקבל מקצבים, אבל למי שצריך אורגן שמקבל מקצבים, זה ממש לא מספיק.
לך על יד שניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;2127013:
הכלי הנ"ל אכן מקבל מקצבים, אבל למי שצריך אורגן שמקבל מקצבים, זה ממש לא מספיק.
לך על יד שניה.

בשביל מתחיל שהמטרה שלו זה להתאמן זה מצוין, שיש לו זמן פנוי יוכל גם ליהנות לנגן חסידי,
אבל מי שבאמת קונה אורגן לא בשביל להתאמן אלא בשביל לנגן ממש, זה אכן לא מספק.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה