כללי דחוף - עזרה בשינוי גודל קובץ בתוכנת קורלדרוי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
יש לי קובץ סגור בתוכנת קורלדרוי ואני צריכה לשנות גודל קובץ להדפסה דיגיטלית על וניל
אין לי את התוכנה הזו.

אני זקוקה דחוף לעזרתכם.

תודה רבה ותצכו למצוות

סקיצה

• הוסף לסימניות
איזו תוכנה מיוחדת צריכים בדיוק כדי להדפיס על ויניל? שאלתך לא ברורה.

• הוסף לסימניות
את יכולה לייבא את הקובץ של הקורל לאילוסטרייטור ושם תשני אותו כרצונך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
את הקובץ ביצע גרפיקאי לא מהמפעל ולי אין את התוכנות קורולדרוי ואילוסטריטור (לא יודעת לעבוד עליהם) ועכשיו אני צריכה רק לשנות מידות.
וניל זו מדבקה אבל זה לא שייך לעניין משום שאם אני אעשה אתשינוי המידות בפוטושופ אני אפקסל את כל הקובץ
בבקשה אני צריכה דחוף את עזרתכם.

• הוסף לסימניות
תעלי את זה לכאן, ומישהו כבר ישמח לעזור לכם.

• הוסף לסימניות
הנה הקובץ צריך לשנות אותו לגודל של 3 מטר * אחד וחצי מטר

קבצים מצורפים

• emanue 450x100cm.pdf
    KB 24.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
א) זה קובץ PDF.
ב) תוכל לפתוח את זה באילוסטרייטר ולשנות לבד.
ג) הפרופורציות שונות, אז שמרתי לך באילוסטרייטר, ותשני לבד איך שתרצי אותו.

קבצים מצורפים

• SKITSA.ai
    KB 91 · צפיות: 125
  • הוסף לסימניות
אין לה אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אז מה יש לה כן???

• הוסף לסימניות
אז איך אנחנו יכולים לעזור לך?
הגודל המקורי הוא 450 על 100, ואת רוצה לשנות ל:300 על 150
מדובר בשינויים בעיצוב השלט.

• הוסף לסימניות
שתביני אותי עד כמה ההבדל משמעותי:

קבצים מצורפים

• SKITSA3.pdf
    KB 17.5 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה