דחוף!!! עזרה בתמחור

• הוסף לסימניות
זוכרים את הציור של החסידים הרוקדים, יש לי עוד בסגנון, (ציורי יודאייקה באקוורל)
יש איזשוהי גלריה שמתעניינת בהם (כשהייתי בגלריה רוב הציורים היו ציורי שמן והמחירים נעו בין 200 ל20 אלף ש"ח (מחיר קמעונאי)
בכמה אתם מתמחרים אני מעלה 2 ציורים עוצו עיצה בדחיפות להיום:eek:

קבצים מצורפים

• אם אשכחך....png
    KB 445.7 · צפיות: 13
  • העיר העתיקה.png
    KB 436.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מאתיים שקלים (לא מאתיים אלף) אם זה היה כתוב מבלבל

• הוסף לסימניות
בתחום הזה התמחור בעייתי, לרוב (במיוחד הציורים מעל 10 אלף) זה לא קשור לרמת הביצוע אלא לשם של הצייר..
מעבר לזה, לראשון 2000-3000 נראה לגיטימי, השני 3000-4000..
אם זה הרבה מידי או קצת מידי תצטרכו לסלוח לי, אין לי מושג בטווח מחירים בעולם הזה, פשוט כתבתי מחיר שנראה לי ריאליסטי..

• הוסף לסימניות
ציורים מאוד יפים,
אם לאיור דיגיטלי פשוט (איור שימושי ולא אמנותי) אין מחיר מוגדר, וכל אחד מתמחר על פי שיקול דעתו, נסיונו וכו'
קל וחומר לאיור אמנותי וייחודי כמו זה,
לאמנות אין מחיר.
אבל כסוחר, תנסי לקבל את המקסימום שהם מוכנים לשלם,
כדאי לגשש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה