דחוף !! עזרה ממשהוא שמבין ב React Native !!

• הוסף לסימניות
מי שיודע איך עובדים עם ריאקט ניטיב, איך מתקינים וכו'
אשמח מאד שיפנה אלי למייל tchiamusicאין לכתוב כתובת מייל
אפשרות גם בתשלום
תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
היי, אני צריכה עזרה בהסבר על התקנת ריאקט נייתיב. אני לא עושה את זה עם EXPO אלא עם ANDROID. זו אותה התקנה?
אשמח ממש לכל עזרה!!!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פשוט לא מצאתי חומרים והסתבכתי ממש, אפשר אפילו אם יש לכם קישור לאתר שמסביר בברור. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היי, אני צריכה עזרה בהסבר על התקנת ריאקט נייתיב. אני לא עושה את זה עם EXPO אלא עם ANDROID. זו אותה התקנה?
אשמח ממש לכל עזרה!!!

תודה רבה!
הסתדרת? מצאת מדריך טוב? אני גם קצת תקועה בזה
תודה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר אם הריאקט נייתיב התיקיות שלי בצבע כתום וירוק ואני לא מצליחה להריץ כלום???
1681892376151.png

• הוסף לסימניות
הצבעים זה רק קשור לגיט
מה היה שינויים וכו'
זה לא משהו בעייתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבעיה שזה לא רק בפרוייקט הזה אלא בכל פרוייקט של ריאקט שאני מנסה להריץ על המחשב.

• הוסף לסימניות
תנסה לעמוד על המילה start ב pakage.jeson ואז ללחוץ על החלון שקופץ Run script
אבל זה באמת מוזר תנסה להעתיק את השגיאה לgpt או משהו

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה לא רק בפרוייקט הזה אלא בכל פרוייקט של ריאקט שאני מנסה להריץ על המחשב.
זה ממש נראה שלא הרצת npm i
כל פעם שמורידים את הפרויקט מגיט צריך להריץ את הפקודה הזאת כי הnode moduls נמצא באופן דיפולטיבי בgit ignore.
לכן הוא לא מכיר את npm start.
npm i (קיצור לinstall) מתקין את כל המודולים הנצרכים לפי הג'ייסון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה ואולי מישהו יוכל לעזור לי.
האפליקציה בריאקט ניטיב רצה לי, הכפתור, מעביר אותי לעמוד שאני צריכה, אבל בעמוד שאני צריכה רואים את העיצוב של הAPP ולא של העמוד עצמו. מה זה יכול להיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה