דחוף - עזרה!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מישו יכול לעזור לי???
דבר ראשון -
התקנתי את הגרסת נסיון של פרימייר CS3.
לאחר ההתקנה פתחתי את התוכנה ואז הוא מבקש ממני כל מי דברים שאין לי מושג איך להתקדם איתם, אני לוחצת על האפשרות אבל זה לא מאפשר לי לסיים את ההתקנה.
מה אפשר לעשות בענין?!
דבר שני-
כל הענין של פרימייר זה בגל שיש לי וידאו שהסרטתי ואני רוצה לחבר את כל החלקים ולהוסיף גם קצת כיתוב בהתחלה ובסוף. אולי יש תוכנה חינמית שאפשר להוריד ולעבוד עליה במהירות ובלי סיבוכים. הענין מרגע לרגע כך שזה נחוץ לי עד מאד.

CAN YOU HELP ME?

• הוסף לסימניות
צריך להיות מותקן לך במחשב את"היוצר הסרטים של windows live"

• הוסף לסימניות
בתפריט ההתחל תיכנסי לתיקיות יש שם תקיית - windows live
בתוך התיקייה תראי את "היוצר הסרטים של windows live"

• הוסף לסימניות
מישו יכול לעזור לי איך להתקדם???
אין לי מושג מה CHEFZI רצתה לומר לי בתוכנה הזו....

אני בלחץ..............

נכתב ע"י chefzi;1035061:
בתפריט ההתחל תיכנסי לתיקיות יש שם תקיית - windows live
בתוך התיקייה תראי את "היוצר הסרטים של windows live"

• הוסף לסימניות
דרך התוכנה יוצר הסרטים של windows live את יכולה לעשות מה שאמרת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה