דחוף עזרתכם-המרת קובץ MP4 לMP3

• הוסף לסימניות
מישהו יודע, איך ממירים קובץ וידאו לקובץ שמע?
זה נורא דחוף לי.
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה ל@סתם אחת - מעולה - ממיר מהר ובקלות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה
חינם אין כסף :)
המרתי עכשיו שני קבצים וכשאני מנסה ללחוץ על dowload אני מקבלת הודעה שאני צריכה להרשם ולבחור מסלול והזול מבינהם זה 9$, יכול להיות שהשתנה או שעשיתי משהו לא נכון

• הוסף לסימניות
ה

המרתי עכשיו שני קבצים וכשאני מנסה ללחוץ על dowload אני מקבלת הודעה שאני צריכה להרשם ולבחור מסלול והזול מבינהם זה 9$, יכול להיות שהשתנה או שעשיתי משהו לא נכון
נכנסתי עכשיו לבדוק והצלחתי להוריד
יש מצב שהעלית קובץ מעל 50MB ואז זה בתשלום..
וחוצמיזה יש להם הגבלה לשני קבצים ביום (לא יודעת אם זה משהו חדש או שתמיד היה)

• הוסף לסימניות
מכירים אפשרות להמיר הרבה קבצים יחד? משהו כמו 50?

• הוסף לסימניות
פורמט פקטורי

• הוסף לסימניות
מה אני עושה אם זה מה שהואכותב לי אחרי ההמרה
1640713488413.png

• הוסף לסימניות
וואו אתם פשוט מקצוענים כבר מעל שנה שאני מחפש דרך להמיר בנטפרי ורק זה עבד לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה