להוסיף עוד שמן עד שיתרכךהמסתי עכשיו 3 חבילות שוקולד והן נהיו כמו ממרח, למרות שהוספתי 2 כפות שמן...
מה אפשר לעשות? אני צריכה אותו נוזלי לציפוי כדורי גבינה...
אשמח מאוד לעזרתכן
תודה!
(וזה כבר אחרי שהמסתי שלוש חבילות של מריר פרווה וערבבתי עם כף בשרית)
יכול להיות שנכנסה לשם טיפת מים?המסתי עכשיו 3 חבילות שוקולד והן נהיו כמו ממרח, למרות שהוספתי 2 כפות שמן...
אשמח מאוד לעזרתכן
תודה!
נכנס וחצי...יכול להיות שנכנסה לשם טיפת מים?
(אם כן - זה אבודתוסיפי לזה פצפוצי אורז או פירורי ביסקוויטים ותכיני כדורים.)
עבירה חמורהנכנס וחצי...
חידשת לי! מחיי לא שמעתי שזו עבירה
באסה, 6 חבילות שוקולד הלכו..
גם לי קרה אתמול..המסתי עכשיו 3 חבילות שוקולד והן נהיו כמו ממרח, למרות שהוספתי 2 כפות שמן...
אשמח מאוד לעזרתכן
תודה!
לא!! אל תזרקי!!!באסה, 6 חבילות שוקולד הלכו..
אני תמיד ממיסה שוקולד עם ממש קצת מים
לפני שזרקתי, הוספתי עוד שמן וחיממתי טיפה במיקרוגל
תוסיפי לזה פצפוצי אורז או פירורי ביסקוויטים ותכיני כדורים
הרווחנו עוד חטיפון על הדרך, ערבבתי את השוקולד החולה עם קורנפלקס, יצא יאמיק...עבירה חמורה
כשממיסים שוקולד חשוב להקביד על סביבה יבשה לחלוטין.
טיפת מים בשוקולד הופכת אותו מנוזל לממרח.
6 חפיסות זו כפרת עוונות אמיתית!!![]()
באמת נראה טעים!הרווחנו עוד חטיפון על הדרך, ערבבתי את השוקולד החולה עם קורנפלקס, יצא יאמיק...
והמסתי שוב, רק מריר (ואז יכולתי להשתמש בסיר של השוקולד הטוב שלי.. ) יצא מעולה וטעים.
תודה למסייעות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים