כללי דחוף!!!!! עלון - סגירה לדפוס

• פותח הנושא ahnh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני סוגר עכשיו עלון באינדיזיין, והסמני חיתוך הם בקצה של המסמך ולא בתוך, כך שהסמני חיתוך לא עוזרים לי כלום.
מישהו יכול להסביר לי?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כך צריך להיות בקצה של המסמך
אלא שאתה צריך להגדיר גלישה (בליד) משהו כמו סנטימטר ולתת לרקע של העיצוב גם לגלוש לתוך הסמנים

לא חייבים תמיד סמני גלישה רק כשיש רקע מקצה לקצה וכשמדפיסים בדפוס אופסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ahnh;943716:
אני סוגר עכשיו עלון באינדיזיין, והסמני חיתוך הם בקצה של המסמך ולא בתוך, כך שהסמני חיתוך לא עוזרים לי כלום.
מישהו יכול להסביר לי?
תודה רבה

כנראה בטעות סמנת סמני בליד במקום סמני חיתוך

• הוסף לסימניות
יכול להיות שלא עשית גלישה
או שלא מתחת את האוביקטים עד קו הגלישה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;943726:
לא חייבים תמיד סמני גלישה רק כשיש רקע מקצה לקצה וכשמדפיסים בדפוס אופסט

למיטב ידעתי צריך סמני חיתוך לכל דבר שנחתך. מלבד עיתון המודםס על גליון שלם. וללא גלישה.

• הוסף לסימניות
wow!
ארבע תגובות בתוך 2 דקות
אשריכם ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;943731:
למיטב ידעתי צריך סמני חיתוך לכל דבר שנחתך. מלבד עיתון המודםס על גליון שלם. וללא גלישה.

בדפוס הדיגיטלי של היום אין צורך בגלישה כך אמר לי דפוס אחד המדפיס בדיגיטלי.

• הוסף לסימניות
כדי שסימני החיתוך יכנסו, צריך להגדיר בסגירה גודל גדול יותר ממה שהדף בפועל
(באינדיזיין יש לך בפתיחת המסמך את כל ההגדרות הללו)
(בכל אופן ניתן לשנות גם עכשיו את הגדרות הבליד וכו' ולסגור שוב)

בליד -
או בעברית - גלישה

כשיש אובייקטים שנוגעים בקצה הדף - חובה להשאיר גלישה של האובייקט מעבר לקצה הדף.
אם יש סטיה קלה בחיתוך בבית הדפוס, הגלישה מונעת היווצרות נימה לבנה בקצה העבודה
יש להשאיר 3 מ"מ מסביב, וגם זה נדיר שיפספסו (לא צריך ס"מ)

סימני חיתוך -

מתחילים איפה שנגמר הבליד, כלומר - במרחק 3 מ"מ מקצה העבודה
למשל, אם הדף הוא 10 על 10 ס"מ, מוסיפים 3 מ"מ גלישה מכל צד, אח"כ סימני החיתוך שתופסים עוד כמה מ"מ מכל צד, ובעצם גודל הדף הסופי יהיה נניח - 12 ס"מ, כאשר כל העודף נחתך בדפוס ואתה מקבל את הגודל נטו שרצית.

אם אין לך אובייקטים או רקעים שגולשים, תוותר לגמרי על הבליד ותן סימני חיתוך מיד בקצות העבודה, מבחוץ כמובן, אחרת יראו אותם בהדפסה!

• הוסף לסימניות
דגומה לקובץ סגור לדפוס, עם בליד וסימני חיתוך

קבצים מצורפים

• B-card.pdf
    KB 37.7 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה