עזרה דחוף!!! עף פלאפון מגג רכב ביציאה מתחנת הדלק גהה לפני כשעה!

• הוסף לסימניות
הפלאפון יקר מאוד לבעליו!
שיאומי לבן
אם יש מישהו באזור
אנא הסתכלו מסביב אם אתם רואים בין השיחים וכו׳
וגם ביציאה קרוב יותר לשוליים מצד ימין (גילינו את זה אחרי 5 דק׳ נסיעה מהמקום)
אנא ואנא אני מנסה לפני שנתאבל עליו

• הוסף לסימניות
הפלאפון יקר מאוד לבעליו!
שיאומי לבן
אם יש מישהו באזור
בקוקה קולה?
אני עוברת שם מחר
לא איכפת לי לחפש

• הוסף לסימניות
ניסינו להתקשר ואין קו .:(
לפחות את הסים שנצליח להציל
היינו ממש ביציאה ליד הקיוסק ואיפה שעומדים בחורים ומחכים לטרמפ

• הוסף לסימניות
עדי ראיה אמרו שראו אותנו יוצאים כשהפלאפון על הרכב שזה אומר שהוא עף בצידי הכביש קרוב לשוליים מצד ימין, במרחק עד 5 דק׳ נסיעה
עוד לא אבדה תקוותי...

• הוסף לסימניות
מבין שזה לא נחמד
בכל אופן שזה יהיה הצרה הכי גדולה שלכם בחיים

• הוסף לסימניות
הפלאפון יקר מאוד לבעליו!
שיאומי לבן
אם יש מישהו באזור
זאג קדיש, ס'דעתי.
לא הגיוני שתמצא את זה,
צפית שוא כואבת יותר מהיאוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה