דרוש מידע דחוף!!!! עשיתי הקלטת שיחות אוטומטית ולא מוצאת את ההקלטה!!!

• הוסף לסימניות
פלאפון ירוק PRO 1
זו הקלטה קריטית!!
רושם לי אין כרטיס זכרון משהו
יש דרך לקבל את ההקלטה????. אולי דרך סלקום???
1752520174942.png

• הוסף לסימניות
קופצת..
פלאפון 4*4
לא מוצאת הקלטה
החיפוש כל כך לא ברור
איך מוצאים ואיך מסדרים שתהיה תצוגה נורמלית של ההקלטות ?
עשיתי כבר - רשימת קובצי הקלטות
אפשריות- מיון- ואז ניסיתי את כל האופציות המובאות, ולא הולך

• הוסף לסימניות
אני ממש מקווה בשבילך כי זה מוזר ממש
אני הקלטתי שיחה בלי כרטיס זיכרון, בדקתי עכשיו שוב ושם זה שמור...

• הוסף לסימניות
יכול ליהיות שזה שמור לך בטלפון עצמו. יש זכרון של כרטיס זכרון ויש זכרון של הטלפון
לא מתמצאת בטלפון הזה אבל ככה אצלי ב- 4*4

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר אחר.
אצלי בטלפון זה נשמר ברשמקול - אפשרויות - רשימת קבצי הקלטה

לא מצאתי דרך להוציא מהמכשיר... (חוץ מהקלטה לנגן)

• הוסף לסימניות
ובאמת יש שם כרטיס זיכרון או שאין? אם יש - אולי תנסי לבדוק במחשב אם יש שם את ההקלטה.

• הוסף לסימניות
לי זה נשמר על הכרטיס זכרון.
אבל אולי יש עוד אופציה?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לא תמצאי את ההקלטות!!
שאלתי גם אני את המוכר על זה והוא אמר לי שיש אפשרות הקלטת שיחות, אבל תכל'ס אין לו מקום לשמירה, את צריכה בשביל זה להכניס כרטיס זיכרון ושם ישמרו בעתיד השיחות הבאות שתקליטי....
מקווה שלא מידי איכזבתי

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לא תמצאי את ההקלטות!!
שאלתי גם אני את המוכר על זה והוא אמר לי שיש אפשרות הקלטת שיחות, אבל תכל'ס אין לו מקום לשמירה, את צריכה בשביל זה להכניס כרטיס זיכרון ושם ישמרו בעתיד השיחות הבאות שתקליטי....
מקווה שלא מידי איכזבתי
אכזבת מאד!!!!!!!! תודה
לסלקום יש סיכוי שיש את זה?

• הוסף לסימניות
בטח על שיאומי
המוכר אמר לי שזה הפלאפון היחיד שיש לו זיכרון בלי גבול
שטויות
הוא מוגבל כמו כל טלפון
חברה שלי צריכה למחוק כל כמה זמן את ההקלטות כדי שיהיה לה מקום להקלטת שיחה אוטומטית

• הוסף לסימניות
קופצת..
פלאפון 4*4
לא מוצאת הקלטה
החיפוש כל כך לא ברור
איך מוצאים ואיך מסדרים שתהיה תצוגה נורמלית של ההקלטות ?
עשיתי כבר - רשימת קובצי הקלטות
אפשריות- מיון- ואז ניסיתי את כל האופציות המובאות, ולא הולך

מישהו ???

• הוסף לסימניות
קראת להקלטה בשם?
אם לא - צריך להכנס ל
תפריט - רשמקול - אפשרויות - רשימת קובצי הקלטות -
אם יש לך כרטיס זיכרון הוא מגיע ישירות להקלטות שבכרטיס זיכרון וההקלטה אמורה להיות שם.
אם זה לא שם - אולי בכל אופן זה נשמר לך על הטלפון ואז צריך ללחוץ בכפתור העגול על שמאל ואז זה מגיע לך לזיכרון של הטלפון, להכנס לתיקייה ששמה Audio ושם כל ההקלטות שעל הזיכרון של הטלפון.
מקווה שהועלתי!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מנסיוני, אם יש הרבה הקלטות אפי' שיש עוד הרבה מקום בכרטיס, זה פשוט לא נקלט. הפיתרון לזה הוא מאד פשוט.
כל כמה זמן, פשוט לשנות את שם התיקיה של ההקלטות שבד"כ היא Audio לשם אחר, למשל הקלטות תמוז תשפ"ה או כל שם אחר, ואז מהשיחה הבאה הטלפון פשוט מייצר תיקיה חדשה. כנראה שאם יש יותר מדי נתונים בתקיה אחת זה גדול על הפלפונים האלו.

• הוסף לסימניות
שאלתי את היצרן של המכשיר והוא אמר שאם לא זוהה כרטיס זיכרון, זה לא הקליט, ולצערי אין שום דרך להשיג הקלטה לשיחה הזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה