דחוף! פוטושופ כותב לי הפוך

• הוסף לסימניות
קניתי לאחרונה מחשב חדש,
כעת אני מנסה לכתוב בפוטושופ בעברית, אך הטקסט נכתב הפוך, כלומר, משמאל לימין.
מה עושים??? האם זו בעיה בהתקנה????

• הוסף לסימניות
אכן, בעיה בהתקנה של הפוטושופ.
פתרון מהיר: להתקין את תוכנת "הפוך על הפוך" ולהפוך איתה את הטקסט ההפוך במחי לחיצת כפתור.

• הוסף לסימניות
אם זה קנוי חוקי לפנות למי שמכר לך

• הוסף לסימניות
כבר דובר בעבר.

זו לא "בעיה" בהתקנה אלא שגרסת הפ"ש אינה ME.
הפתרון הוא ככתוב לעיל או להביא שכבת מלל מגרסה ישנה ולעבוד עליה. (אפשר להשתמש בזה)

קבצים מצורפים

• מלל.psd
    KB 158.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה לך, עזרת לי מאד!

• הוסף לסימניות
איפה בודקים איזה סוג פוטושופ יש לי?

• הוסף לסימניות
איזה מערכת סיבית יש לך בהחשב החדש 32 סיביות או 64 סיביות ?

אצלי פוטשופ על מערכת 64 סיביות לא תומך בגירסת me

• הוסף לסימניות
טוב, אז תשמעו סיפור מוזר:
הטכנאי לא ענה לי, אז ניסיתי את כל האפשרויות הקיימות עלי אדמות, עד שגיליתי פתאום שמותקן לי במחשב 2 סוגים של פוטושופ:
1. photoshop cs5 pretended - שבו הכתיבה היא הפוכה (משום מה בשמות השכבות כן נכתב הטקסט בכיוון הנכון. איך זה יתכן?)
2. photoshop cs5 (64 bit) - ובו ב"ה הכל בסדר.

מישהו יכול להסביר לי מה קרה פה?

• הוסף לסימניות
אצלי זה הפוך, פוטשופ cs5 רגיל הכתיבה בעברית בסדר
ובפוטשופ cs5.64 bit הכתיבה בעברית הפוך

י

• הוסף לסימניות
ניסית להפוך את הטקסט ע"י לחיצה על ה default direction מתחת לחלון האותיות וחלון הפסקאות? לי זה קרה כשהתקנתי CS5, ואחרי שלחצתי על שני אלה, איכשהוא זה הסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה