דחוף!פילטר סדוק שלא מתברג החוצה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
היום נסדק/נשבר לי הפילטר של העדשה ניסיתי להוציא והוא ממש לא יוצא החוצה אפילו בכח האם זה נורמאלי? ואם כן איך מטפלים והאם חנויות שמוכרות מצלמות אמורות לדעת גם לפרק את הפילטר ממש תודה זה דחוף לי תזכו למצוות !!!!

• הוסף לסימניות
לי קרה גם,
אבל לא הצלחנו לבד. רק במעבדה.

• הוסף לסימניות
בעלי שבר בזהירות את הפליטר ועיקם עם פלייר וזה יצא

• הוסף לסימניות
קרה לי אתמול! והיום יש לי צילומים! בדיוק אותו סרט....
התנפץ לי לגמרי הפילטר, נשארה רק מסגרת.....
וזה בדיוק מה שעשה בעלי,
עיקם עם פלייר את השוליים של הפילטר וסובב חזק, עד שיצא...
(מאד פחדתי שבטעות נפגע בעדשה עם הפלייר, ואז לגמרי הלך עלי..... :(

אבל ב"ה, אני אחרי זה...

• הוסף לסימניות
ולכן יש צלמים שלא משתמשים עם פילטרים באופן קבוע

• הוסף לסימניות
ללכת לבית הצילום ולא להסתבך עם פליירים וידיים של בעלים שלא תמיד יודעים מה שהם עושים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvira;2245131:
קרה לי אתמול! והיום יש לי צילומים! בדיוק אותו סרט....
התנפץ לי לגמרי הפילטר, נשארה רק מסגרת.....
וזה בדיוק מה שעשה בעלי,
עיקם עם פלייר את השוליים של הפילטר וסובב חזק, עד שיצא...
(מאד פחדתי שבטעות נפגע בעדשה עם הפלייר, ואז לגמרי הלך עלי..... :(

אבל ב"ה, אני אחרי זה...

אם נשארה רק המסגרת - מה מפריע לך לצלם כך..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2249166:
ללכת לבית הצילום ולא להסתבך עם פליירים וידיים של בעלים שלא תמיד יודעים מה שהם עושים..
כשהתקשרנו אליהם הם אמרו לבעלי שהוא יכול לבא... אבל זה בדיוק מה שהם מתכוונים לעשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2249183:
אם נשארה רק המסגרת - מה מפריע לך לצלם כך..?

נשארו רסיסים קטנים מסביב, ולא יכולתי לנקות בגלל זה את העדשה,
מלבד זאת המכסה גם לא נסגר... (בגלל הרסיסים כאמור...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIMIZ;2245682:
תודה רבה לכולכם איזה כיף שיש פה מומים / מומחיות שעוזרים!
רק עכשיו אני רואה שכתבתי מומים במקום מומחים(: מקווה שהיה מובן האליו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה