תולעת ספרים ראשית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה פלא' סמסונג יאנג כשר (טאצ').
דורש קוד PIN.
מה הקוד???
תודה לכלל העונים.
דורש קוד PIN.
מה הקוד???
תודה לכלל העונים.
ניסיתי.תנסו
0000
או
1234
אני לא רואה על הסים (יש שני רצפים ארוכים של מס', ומהצד השני, בגודל האמצעי של הסים כתוב: 123.קוד PIN רשום על הפלסטיק של הסים (החלק הגדול שממנו מוציאים את הסים עצמו) אם אין לכם תפנו לחברה הסלולרית.
סמסונג יאנג?אצלי זה 1111
רק שאחרי כמה נסיונות זה ננעל לגמרי ותוכלי רק מול החברה
בפלסטיק המלבני הגדול (לפעמים צריך לגרד משהו שם כדי לראות את הקוד) לא בחלקים של הסים עצמו.אני לא רואה על הסים (יש שני רצפים ארוכים של מס', ומהצד השני, בגודל האמצעי של הסים כתוב: 123.
יש סיכוי שזה הקוד (שלוש ספרות)???
אל החברה קצת מסובך לי לפנות, כיוון שלא אני משלמת על הקו.
סמסונג יאנג?
מה הקשר?ואם עדיף לכם מכשיר חסום אז אל תפנו לחברה.
גם אני.זה ענין של החברה לא של המכשיר
אני בפרטנר
לא לוקחת אחריות כמובןןן
גם לי זה קרה פעם, אבל זה קרה לך (ולי) כי שיחקת מידי עם הקוד (PIN).דבר ראשון אפשר להיפרד מאנשי הקשר אם לא היו שמורים בתוך הסים.
זה קרה לי לפני איזה חצי שנה.
התקשרתי לחנות של פלאפונים והמוכר הסביר לי בדיוק מה לעשות
לא זוכרת בדיוק על מה לחצתי.
רק יכולה לומר שזה היה ממש לשנות את כל ההגדרות של הפלאפון מהתחלה.
גם לי זה קרה פעם, אבל זה קרה לך (ולי) כי שיחקת מידי עם הקוד (PIN).
אני ניסיתי את כל הקודים שבעולם ולא עזר.התקשרתי לחברה, הוא טען שאין לו את הקוד, התעקשתי איתו.
הוא הגיע למסקנה שיש לו.
הוא טען שהוא לו יכול להביא לי (החשבון לא על שמי).
התעקשתי איתו.
הוא התקשר לבעל החשבון, הביא לי כמה קודים.
אף אחד לא עבד.
כן. אבל כל מה שהיה בפלאפון ימחק.אבל אם שכחתי את הסיסמה (שיאומי כשר) יש דרך לפרוץ?
קצת סדר:אם אני לא טועה זה פלא' סמסונג יאנג כשר (טאצ').
דורש קוד PIN.
מה הקוד???
תודה לכלל העונים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //