דרוש מידע דחוף! פסיכיאטר מקצועי

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על פיסיכיאטר/ית מומחה בהתאמת תרופות (לדכאון בעיקר)
עם יכולת לראות את המכלול
ותקשורת קלה עד להתאמה מלאה של התרופה
דחוף ממש!!
שמעתי על טלי וישנה אשמח להמלצות/ דיס אפשר גם באישי
תודה לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
תודה.
כרגע הסתדרנו
אם יהיה צורך בהמשך אעדכן

• הוסף לסימניות
יש פרופסור זוהר מהרצליה.
פרופסור מקצועי, ארגון "ניצה" ממליץ עליו.

• הוסף לסימניות
לי המליצו על בונה, סגמן, שטרייכר. אחד מהם, כמובן...
קבלתי גם כן המלצה על שטרייכר
למישהו יש נסיון איתו?
האם יודע להתאים אחרי שהתנסו בתרופות שלא הועילו/ תופעות לוואי קשות מדי?
ותודה גדולה לעונים

• הוסף לסימניות
שמעתי על פרופסור שטראוס
מנהל תחום הנפש במעיני הישועה
תבררי אם הוא מקבל בפרטי

הוא מצליח מאוד גם במקומות שאחרים וטובים לא הצליחו....

• הוסף לסימניות
עומר בונה
גם נמצא באינטראקציה עם הציבור החרדי
מנהל מחלקה בהדסה
אומרים שהוא קולט ענין מהר
מבחינת תקשורת קלה אני לא יודע

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפש דחוף משהו שיכול לעזור לי להכניס משהו למחלקת בריאות הנפש במעיני הישועה
או אם יש למשהו איזה ארגון שיכול לעזור לנו בנושא משהו לעסיק את החולה שלנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה