'''דחוף''' - פריצת טבלט

• הוסף לסימניות
יש לי טבלט חסום לויפי וכו' כך שאי אפשר להוסיף על מה שיש בטבלט שום דבר לא מהמחשב ולא האינטרנט, עכשיו אני רוצה למכור את זה ורוצים שיוכלו להוסיף תוכנות ואפליקציות דרך המחשב, האם יש דרך לפרוץ את זה או להוסיף שמה משהו שיוכלו להוסיף מהמחשב?

אפשר גם באישי

תודה מראש

• הוסף לסימניות
ניתן להוסיף ע"י קובץ APK.

• הוסף לסימניות
זה הדבר שאי אפשר גם עם קובץ APK.

אבל יש לך את הקובץ שאני אנסה לשים אותו על הטבלט?

• הוסף לסימניות
באיזה אחריות אתם נותנים כאן קישור לפריצה
כאן המטרה נראת בסדר
אך כל אחד (כל ילד וכל בחור/ה ) שחפץ יכול לקחת את זה מכאן

• הוסף לסימניות
אני הורדתי ולדעתי צריך עכשיו למחוק את הקישור.

בכל אופן תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי נתן פה קישור לפריצה?
הבנתי שפותח האשכול ביקש תוכנת APK לבדיקה, ונתתי.

• הוסף לסימניות
אני חייב להניח את ידיי על המכשיר הזה..
לראות מה בדיוק עשו לו... וכמה התעללו בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1236013:
זה הדבר שאי אפשר גם עם קובץ APK.

אבל יש לך את הקובץ שאני אנסה לשים אותו על הטבלט?

מי אמר שאי אפשר? ניסית? מעניין...

גם זה נראה שאת בעצמך לא בטוחה......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1236527:
מה עושים עם הקובץ הזה?

תעבירי אותו לתוך הטאבלט, ותתקיני אותו דרך מנהל הקבצים של המכשיר.

• הוסף לסימניות
אי אפשר להפעיל את זה זה כותב לי שאין ישום מתאים להפעיל את זה, מה כן אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
כמדומני שבאנדרואיד 2.3/3 אין אופצייה מובנית במכשיר להתקנת קבצי apk, אלא צריך להתקין קודם מה-google play אפליקצייה בשם apk insttaler, ודרכה להתקין את האפלקציות המבוקשות.

באנדרואיד 4.0 ומעלה זה מובנה במכשיר.
משום מה מונח לי שבגירסא נמוכה יותר, האופצייה דלעיל היא האופצייה היחידה.

תעדכנו אותי אם אני טועה.
באיזה גירסא המכשיר שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1236620:

אז טעיתי.

ותודה על המידע..

מוזר מאוד, כי בסמארטפונים האופצייה הזו מובנית...
קשה לי לאמין שאיי מי השמיט אופצייה זו מהממשק שלו, מה הוא הרוויח בזה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבגלל שזה מאושר מועדת רבנים לעניני תקשורת אז הוא הוריד את האפשרות הזאת מהממשק.

אז עכשיו אין מה לעשות רק להשאיר אותו כך?

אני מקבל אחר ולכן אני רוצה למכור את זה אבל אנשים רוצים שיהיה אפשר להוסיף תוכנות דרך המחשב?

תודה מאוד על העזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1236628:
יכול להיות שבגלל שזה מאושר מועדת רבנים לעניני תקשורת אז הוא הוריד את האפשרות הזאת מהממשק.

ברור לי שלא זה ההסבר.
אין להם את הכלים לעשות את זה. אין לי ספק.
הם בטח חסמו מה שצריך עם root, שמו גיבוי טיטניום למקרה של תקלות, והעלימו משולחן העבודה את הסמלים המיותרים, וכך הם מוכרים אותו..
שאף אחד לא יחשוב שהם בישלו רום מיוחד.. זה עבודה בעיניים.

ההסבר כנראה שזה טאבלט סיני פשוט, והם לא שמו אופצייה זו בממשק המשתמש, כמו שיש סינים תתפלאו לשמוע שאפילו google play אין במכשיר שלהם, וצריך להתקין אותה מבחוץ...

• הוסף לסימניות
אכן אין גוגל פליי בלוח וגם לא אפשרות חיפוש וכו', אז מה עושים משאירים את זה בבית לנוח בשלווה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1236637:
אכן אין גוגל פליי בלוח וגם לא אפשרות חיפוש וכו', אז מה עושים משאירים את זה בבית לנוח בשלווה?

חחחח חתיכת סיני.
מה לעשות? יתכן שפירסומון יודע.
עד כאן תחום השיפוט שלי...

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה