דחוף!!! פרצו לי למייל???

• הוסף לסימניות
זה נראה לי שפרצו למייל. שינו את השם ל-shurot fisher ואני רואה כניסות חדשות מכל מיני מקומות בארץ. חוץ מזה צירפו את החשבון לגוגל + שאני לא יודע בכלל מה זה.
שיניתי סיסמא מיד (הקודמת הייתה של 8 ספרות בלבד).
השאלה אם זה אמיתי או שהכניסות החדשות זה רק מיקום משוער של גוגל וזה בעצם יכול להיות ג"כ בבני ברק.
מצרף צילומי מסך לחוו"ד.
אני מחכה לתשובות מה אפשר עוד לעשות.
תודה מראש לכל מי שיעזור!

קבצים מצורפים

• פריצה לחשבון גוגל.pdf
    KB 517.2 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
ישנה אפשרות שכל פעם שנכנסים לג'ימייל יהיו חייבים לבצע אישור אבטחה מיוחד שמגיע בSMS.
לא יודע אם זה רלוונטי לרוב הציבור החרדי.
בכל מקרה תעשה סיסמאות קשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;2096498:
ישנה אפשרות שכל פעם שנכנסים לג'ימייל יהיו חייבים לבצע אישור אבטחה מיוחד שמגיע בSMS.

בזמנו היתה אפשרות לבחור בהודעה קולית (לא יודע מה היום, וגם לא הצלחתי לבחור את האפשרות הזו עבור טלפון2), לנסות וודאי כדאי.

בנוגע לקושי הסיסמה
להערכתי סיכוים גבוים יותר שהיא הכניסה את הסיסמה באיזה פישינג.

• הוסף לסימניות
תראה, אם השם השתנה, ואתה בטוח שלא שינית בטעות את השם לשם הזה בשום אפליקציית גוגל אחרת, וכן אין לאף אחד אחר מלבדך את הסיסמא אז ברור שמישהו לא מורשה נכנס.
נקודה.

לגבי הכניסות מכל מיני מקומות, זה לא אומר בהכרח אינדקציה ברורה לפריצה- כל עוד זה בארץ, ואם אתה דרך גולש דרך נטפרי וכד' אז גם זה עושה היגיון כלשהו....

היתה לפני כחודש פריצה כללית למיליוני חשבונות ג'ימייל - בעיקר לאלו שהיו עם סיסמא פשוטה, כדאי שתשנה למשהו עם אותיות ספרות ותו אחד, ולפחות שמונה תווים, תעקוב בתקופה הקרובה אחת לכמה ימים אחרי ההתחברויות, לא חושב שמעבר לזה יש לך מה לחשוש.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהמיקום לא אינדקציה אבל 13 דקות לפני שאני פתחתי מישהו אחר פתח...
בכל מקרה אני בודק עכשיו אופציה של פתיחה אצל קרובי משפחה שסיסמא שמורה אצלם במכשיר, ה-shurot העלה לי רעיון לראשי תיבות של מישהו...
החלפתי לסיסמא של 13 אותיות (גדולות וקטנות) ומספרים, ואפשר לומר שדי נרגעתי.
תודה רבה לכולכם!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות גם לכשרים אימות כפול טלפוני עדיין עובד
בכדי שלא להקלע שוב למצבים אלו מומלץ להתקין אנטי וירוס איכותי עם אנטי פישינג.
הצעה משתלמת ניתן לקבל אצלי בפרטי

• הוסף לסימניות
שלי באיזור ים נקרא תל אביב...

• הוסף לסימניות
מבדיקה שערכתי הבוקר, העיר כל עוד היא בישראל בהחלט לא מהווה אנדיקציה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 957;2097165:
יש אפשרות גם לכשרים אימות כפול טלפוני עדיין עובד
בכדי שלא להקלע שוב למצבים אלו מומלץ להתקין אנטי וירוס איכותי עם אנטי פישינג.
הצעה משתלמת ניתן לקבל אצלי בפרטי

smart security 8 עונה על הדרישות?

• הוסף לסימניות
עונה על הדרישות אך יש גירסה 9 מתקדמת יותר,

• הוסף לסימניות
אני משתמש באימות דו שלבי... לבינתיים לר ניתקלתי בבעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;2096498:

יש גם אימות כפול ע"י שיחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 957;2097789:
עונה על הדרישות אך יש גירסה 9 מתקדמת יותר,

קניתי 8, מה לעשות...
בסדר, בכל אופן תודה לכולם אבל זה מסודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2102056:
קניתי 8, מה לעשות...
בסדר, בכל אופן תודה לכולם אבל זה מסודר.

ואם קנית 8 אז מה? אתה יכול לשדרג בחינם ל-9 דרך קובץ באתר ESET.
הנה קישור - http://www.eset.co.il/home/doc.aspx?mCatID=68327&mCatID2=0
שים לב כתוב שם "לקוח קיים שדרג בחינם לגירסה 9" תלחץ על זה ירד לך קובץ עדכון.

• הוסף לסימניות
ראיתי שמישהו כאן רשם ששלו רשום בתל-אביב, זה דבר שלא קשור כ"כ כל עוד לא נתת לגוגל להתאפס על הנקודה בה אתה נמצא,ויש צורך לאשר את זה. מה שכן מעט משנה, זה מספר הIP שלך, שמופיע בתחתית חשבון המייל- "פעילות אחרונה בחשבון", לרוב, הדפדפן יהיה באותו מספר אם אתה פותח אותו במחשב, אולם תוכל לעקוב אם זה נפתח בפלאפון או במחשב ומאיזה דגם של מחשב ומספר סידורי שלו.
כמו כן תוכל לסמן הצגת פעילות חשודה בחשבון- שכאשר יפתח החשבון ממקום אחר- הוא יזריח לך בצהוב את השורה פעילות אחרונה בחשבון, עד שתפתח אותו שוב ותבדוק את הדברים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה