דחוף! פתאום השתנה לי צורת ההורדה של הקבצים, לוקח יותר זמן!!!

• הוסף לסימניות
אני הייתי באמצע להוריד תמונות מהאתר all-free-download.com, ודרך ההורדה שאני בוחרת את התמונה ואז מופיע לי חלון להורדה Internet Download Manager, שבו כתוב להיכן יורד הקובץ וכו' וכו', ובמידה שהורדתי כבר את הקובץ, מופיע לי חלון ובו הודעה שיש לי את הקובץ והאם אני רוצה להוריד, כמובן שאני מבטלת ועוברת הלאה.
פתאום, אני לא יודעת מה קרה, נלחץ על משהו שם, ועכשיו זה יורד כאשר אני לוחצת על הורד עכשיו, אבל חלון ההורדות לא נפתח, רק למטה אני רואה שההורדה התחילה בזיפ, הבעיה היא שזה מוריד כמה פעמים, אם למשל אני לוחצת פעמיים על הורדה, ודבר שני, וזה העיקר, זה הרבה יותר איטי, ומאט את כל הפעילות.....
מישהו יודע מה קרה, איך מסדרים שהתמונות ירדו כמו עד עכשיו??
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, איך אפשר לדעת?
אבל מישהו פה יודע, איך אפשר לגרום שיחזור שוב להוריד כמו קודם?
כי שמתי לב שזה איטי יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1599486:
אין לי מושג, איך אפשר לדעת?
אבל מישהו פה יודע, איך אפשר לגרום שיחזור שוב להוריד כמו קודם?
כי שמתי לב שזה איטי יותר.

לחיצה ימנית על סמל התוכנה ו"אודות". פשוט יתכן שיש לך גירסא ישנה, ועדכון לגירסא חדשה יפתור לך את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;1599584:
לחיצה ימנית על סמל התוכנה ו"אודות". פשוט יתכן שיש לך גירסא ישנה, ועדכון לגירסא חדשה יפתור לך את הבעיה.
רק שימו לב שבאם זה גירסה שלא שילמו עליו
עדכון יגרום להטרדות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1600028:
רק שימו לב שבאם זה גירסה שלא שילמו עליו
עדכון יגרום להטרדות

לא התכוונתי שיעדכן לגירסא חדשה!
רק שיאמר לנו מהי גירסתו, ואנו נדאג בל"נ לגירסא חדשה ידידודית...;)

• הוסף לסימניות
הגירסה היא 6.06

• הוסף לסימניות
מה אתם מחרטטים אותו,

איפה שיש הורדת זיפ לחיצה מקש ימני בעכבר ובחירה בסמל IDM

• הוסף לסימניות
במקום ללחוץ על הורד עכשיו רגיל לוחצים עם המקש השמאלי ובחוחרים בסמל של האי די אם

• הוסף לסימניות
שוב לגבי ההורדה

קודם כל תודה לכל העונים!
1. אני מצטערת שאתם עניתם לי ורציתם לעזור ולא הגבתי (פשוט היה לי חודש שהאינטרנט כמעט לא נפתח... והכל בעקבות ההורדות שגמרו לי את הג'יגה ונראה לי שבדרך של הזיפ זה סחב יותר ג'יגה, מכיוון שזה ירד הרבה יותר איטי, ואילו כאשר זה ירד דרך התוכנה זה ירד הרבה יותר מהר!) כעת האינטרנט עובד אבל אני מפחדת להוריד הרבה שלא יגמר לי הג'יגה...
2. שמתי לב, שבשאר הדברים התוכנה (ז''א החלון של ההורדה של התוכנה) כן מופיע. הבעיה נשארה כאשר אני מורידה מהאתר http://all-free-download.com/
שם זה מוריד לי בזיפ ולא דרך חלון התוכנה (מה שפעם זה כן הוריד דרך החלון הזה, עד שפעם הוא עשה קצת בעיות, אולי מעודף הורדות, ומשהו השתבש ומאז זה מוריד בזיפ.
3. לגבי הגירסא יש כאן צילום מסך של המאפיינים לזה התכוונתם?
תודה רבה ותזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• מאפיינים IDM.PNG
    KB 16 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נסיון להוריד מהאתר הנ''ל

ניסתי שוב להוריד מהאתר הנ''ל, והכן הוא שוב הוריד בזיפ.
אבל אז הבחנתי למטה באייקון תוכנת IDM שנמצא למטה ושפתחתי אותו הופיע חלון זה:

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי מקודם להעלות את ההודעה אנסה שוב....

קבצים מצורפים

• שאלה IDM.PNG
    KB 7.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
כדי להתקין הגירסה האחרונה של IDM

• הוסף לסימניות
יש למישהו פה את הגירסא האחרונה?
ושאלה נוספת: האם אני חייבת להוריד את הגירסא הקודמת, או באופן אוטומטי אחרי שאתקין את הגירסא האחרונה, הגירסא הקודמת תימחק?
ועוד שאלה מה באמת היה כתוב בחלונית שנפתח שצורפה לעיל?
תודרה רבה לכל העונים

• הוסף לסימניות
תעשי אודות עדכון אוטומטי וחסל,

מה שכן אם הרשיון שלך פרוץ תצטרכו לפרוץ שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה