דחוף! צילום להיום באיזור שוק מחנה יהודה

• פותח הנושא gg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות צלמת מקצועית מאד לצילום דחוף להיום באזור שוק מחנה יהודה לבת 12 ומשפחתה לכחצי שעה-שעה ולהמשך צילומים בשבוע הבא ( מדובר במשפחה אמידה שמגיעה מאנגליה לטיול בת מצווה ורוצים תמונות ממקומות נוספים אותם יבקרו)
תשלום נאה למתאימות
פניות באישי
תודה

• הוסף לסימניות
מצאו להם זמן

• הוסף לסימניות
תספרי לנו על הצלמת הנועזת במצב הבטחוני הזה-
האמריקאים - אין להם פחד. ולא מבינים את הישראלים הפחדנים....

• הוסף לסימניות
האמריקאים אין להם פחד?
בד"כ הם אלה שרועדים יותר מהישראלים
בכ"א אבא שלי אבל עד כמה שידוע לי הוא לא היחיד
והוא במצב רגיל לא היה מוכן שנסע לכותל באוטובוס כי האוטובוס עובר דרך הערבים והיה משלם מוניות.

• הוסף לסימניות
איזה מקומות נוספים?
כותל, קבר רחל, חברון ומערת המכפלה? :D

• הוסף לסימניות
לא:D
מאה שערים
מקור חיים
הבוכרים
עיר עתיקה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לגמרי הזוי! אבל יש לי תקווה!
Anyone?

• הוסף לסימניות
טוב שלא בהר הבית...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
ב"ה הסתדרנו! !!

• הוסף לסימניות
אפשר להצטלם בבתים החדשים של סיידוף-ממש יפה שם בפנים יש מפל ופסנתר כנף בתוך הלובי

• הוסף לסימניות
מדובר במשפחה אמידה שמגיעה מאנגליה לטיול בת מצווה ורוצים תמונות ממקומות נוספים אותם יבקרו

מה נטפלתם כולכם כאן לאמריקאים, מדובר בכלל בילדה מאנגליה. ולמי שאינו יודע ומכיר המנטליות האנגלית שונה לגמרי, אבל לגמרי מהמנטליות האמריקאית...

• הוסף לסימניות
חבל שאני גרה רחוק, הייתי לוקחת את הפרויקט בשמחה!
ושימותו כל המחבלים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה