כללי דחוף!!! צריכה עזרה בהפעלת אקשן שעושה הדמיה לקופסת דיסק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אני צריכה עזרה בהפעלת אקשן (יש לי את האקשן במחשב) שעושה הדמיה לקופסא של דיסק מעיצוב שעיצבתי לעטיפת דיסק.

אשמח לעזרה

חוה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי ת'בעיה

תייבאי את האקשן לחלון האקשנים ותלחצי פליי

• הוסף לסימניות
מה השלב הראשון?
אני פותחת בפוטושופ דף חדש ותוך כדי הפליי הוא יבקש ממני את עטיפת הדיסק או שאני עושה פליי על העטיפה של הדיסק???

• הוסף לסימניות
אחרי שהכנסת את האקשן לחלונית שלו
פליי ראשון והתוכנה תייצר מעין תבנית
עליה יש להכניס את העיצוב שעשית
ולהמשיך עי פליי לצעד השני

• הוסף לסימניות
אבל הוא כל הזמן כותב לי: "הפריט אינו זמין כרגע, לעצור או להמשיך"

• הוסף לסימניות
את עם פוטושופ ותפריטים בעברית?
אם כן, תתיאשי מראש..

• הוסף לסימניות
אפשר להתייאש, אפשר להשתמש בגירסה אנגלית, ואפשר גם לעבוד קצת ולהמיר לגירסה עברית (לשנות פעולה אחר פעולה שקשורה שכבות מ"layer X" ל"שכבה X".

• הוסף לסימניות
האקשנים שהועלו פה בעבר הם רק לפוטושופ עם תפריטים באנגלית

אפשר להתייאש, אפשר להשתמש בגירסה אנגלית, ואפשר גם לעבוד קצת ולהמיר לגירסה עברית (לשנות פעולה אחר פעולה שקשורה שכבות מ"layer X" ל"שכבה X".

אהבתי את ה'לעבוד קצת'....
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
אכן אני עם פוטושופ בעברית....איזה באסה, אני ממש רוצה להצליח:(

• הוסף לסימניות
בקיצור אם יש לי פוטושופ בעברית אין לי סיכוי???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;403256:

עייני פה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה