כללי דחוף! קובץ בסיומת ISO

• הוסף לסימניות
הורדתי קובץ בסיומת ISO, הוא הורד לא למחשב שלי, ולא נותן לי להעתיק לאונקי (יש מקום ובשפע), מה עושים? ולמה התוכנה שקניתי בכזו מין סיומת?!

• הוסף לסימניות
תעשי פתיחה באמצעות וינזיפ ותפתחי את זה. בעקרון זה ככה מגיע בשביל התקנה אוטומטית

• הוסף לסימניות
הוא דורש קוד, מה זה אומר? שגם אם אצרוב אותו זה יהיה ככה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1734003:
הורדתי קובץ בסיומת ISO, הוא הורד לא למחשב שלי, ולא נותן לי להעתיק לאונקי (יש מקום ובשפע), מה עושים? ולמה התוכנה שקניתי בכזו מין סיומת?!
קנית, ויש קוד? לא נשמע אמין.

• הוסף לסימניות
13$...

• הוסף לסימניות
אתר רשמי? או אתר הורדות?

• הוסף לסימניות
ועוד 3 שעות הורדה...

• הוסף לסימניות
נשמע שנפלת בפח. חסר לנו פרטים בסיפור.

• הוסף לסימניות
מה דעתך, אם אצרוב הוא גם יבקש קוד?
הוא כותב "אנטר פסוורד"

• הוסף לסימניות
תני קישור ישיר להורדה, שיבינו על מה מדובר.

• הוסף לסימניות
גודלו של הISO בסביבות ה 4GB?

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
FAT32?
מוגבל ל-2 GB.

• הוסף לסימניות
נראה לי שמצאתי את הברוך, לקניית הקוד עוד 56$...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1734103:
נראה לי שמצאתי את הברוך, לקניית הקוד עוד 56$...
ממליץ לך להתייעץ עם חברים לפני שתשלמי עוד כסף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה