כללי דחוף! קובץ נשמר בלי שכבות

• הוסף לסימניות
שמרתי מהPSD לקובץ פידיאף וכשסגרתי זה נתן איזה שאלה ... עכשיו כשאני פותחת יש רק שכבה אחת!!!!!!!!!!

המזל שלי שהפידיאף ששמרתי הוא פתוח אבל למה הוא לא נפתח לי? כשהיה לי גירסה 2 זה היה נפתח בשכבות , עכשיו (CS5) זה פותח את זה שכבה אחת!!!!!!
מה עושים??

• הוסף לסימניות
אמרת שלגבי הקובץ הספציפי יש לך אותו פתוח. אז מצוין.
אבל מה הלחץ? למה לשמור קבצי PSD בתור PDF?
תשמרי כקובץ פוטושופ עם כל השכבות

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הסברתי נכון...
לא שמרתי פידיאף במקום פוטושופ!!! היה לי PSD פתוח וכששמרתי לפידיאף משום מה זה איפס לי את כל השכבות וכשיצאתי מהPSD הוא נשאר סגור!!
זה כבר קרה לי כמה פעמים בעבודה אבל פעם ראשוונה שזה קורה אצלי בבית,
זה (כמעט) תמיד קורה כשאני שומרת מPSD לPDF ומבטלת את הסימון של יכולת עריכה,
כנראה שזה משפיע גם על קובץ הPSD/
זה לא קרה לאף אחד???

• הוסף לסימניות
זה אכן בעיה חדשה בCS5 ששמתי לב אליה ששדרגתי.
וזה כאשר שומרים כPDF אפי' אם ישמרו את הקובץ הפתוח כPSD אז הוא יהיה משוטח.
ולכן.
1. תמיד לפני ששומרים את הPDF לשמור קודם את הקובץ המקורי!
2. במקרה ששכחתם לשמור את הקובץ המקורי אז לא לשמור בתור PSD אלא בתור PDF עם אפשרות עריכה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה