גודל בס"מנכתב ע"י ariels;764655:מה גודל הקובץ בס"מ, ואיזה גודל צריך להיות מודפס?
יש מצב להציל, אולי.
מדובר בעבודה מאוד מורכבת שכוללת גם אלמנטים וקטורים וגם פילטרים וכו'.אם זה עבודה לתיקון\שיפוץ תמונה
מאוד תלוי מה הייתה העבודה שלך על גבי הקובץ
אם זה יצירת שכבות וקטוריות\רמות\תיקוני צבע, את יכולה להעביר אותם לקובץ הגדול ולהגדיל בהתאם.
אם זה שימוש בפילטרים, או עבודה עם מכחולים או חותמות\פלסטר וכדו'
זה בעייתי.
את יכולה להרכיב את העבודה על גבי הקובץ המקורי, כדי שתוכלי לעשות מחדש במהירות.
זה אמור להיות פוסטר בגודל A3. האם יש סיכוי שברזולוציה 72 זה ייצא טוב בדפוס? או שאני חייבת לבנות הכל מחדש ברזולוציה הנכונה?נכתב ע"י כוכב103;764775:בגודל הזה, אני לא יודעת מה אפשר לעשות
אם את עושה מזה באנר מספיק 60 DPI.
מה הכוונה לשכפל ולסדר רזולוציה הרי באופן אטומטי משתנים ערכים אחרים? האם לא כדאי ליצור קובץ חדש במידות הרצויות וברזולוציה המתאימה ואז להעתיק אלמנטים? (או שמא אני מסבכת את העניינים?!..) ועוד שאלה.. אם אני מגדילה בפוטושופ ולא באילוס' את האלמנטים הוקטורים האם זה גורע מאיכותם?נכתב ע"י ישראלה;765007:תשכפלי את קובץ המקור,
תסדרי את הרזולוציה
(סתם מענין, איך לא שמת לב תוך כדי עבודה שהאיכות נמוכה, בד"כ שמים לב בהגדלה פשוטה שהקובץ מהר מדי לא איכותי... נקוה ששכר הלימוד מעבודה זו לא יהיה גבוה - עבודה חוזרת...)
ועכשיו תבדקי מה מצב האוביקטים הוקטוריים מאילוסטריטור.
אם זה היה smart object אז כנראה לא תהיה בעיה,
מקסימום להיכנס לאוביקט ע"י לחיצה כפולה, ולהגדיל את המקור ואז יתעדכן בפוטושופ.
טקסט גם אמור להתעדכן.
נשארו האלמנטים הפיקסליים, תבדקי כל דבר לגופו.
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים