כללי דחוף!! קובץ שיצרתי בטעות ברזולוציה 72 במקום 300

• הוסף לסימניות
סיימתי את העבודה, יש מה לעשות או שצריך לעשות הכל מחדש? (פוטושופ)

• הוסף לסימניות
מה גודל הקובץ בס"מ, ואיזה גודל צריך להיות מודפס?
יש מצב להציל, אולי.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, אין פטנט שיכול לתקן את זה.
שכבות וקטוריות וטקסט את יכולה פשוט להגדיל. תמונות אלמנטים וכו' נראה לי מחדש.

• הוסף לסימניות
אם העבודה היא וקטורית, זה לא אמור להיות בעיה.
אם זה עבודה לתיקון\שיפוץ תמונה
מאוד תלוי מה הייתה העבודה שלך על גבי הקובץ
אם זה יצירת שכבות וקטוריות\רמות\תיקוני צבע, את יכולה להעביר אותם לקובץ הגדול ולהגדיל בהתאם.

אם זה שימוש בפילטרים, או עבודה עם מכחולים או חותמות\פלסטר וכדו'
זה בעייתי.
את יכולה להרכיב את העבודה על גבי הקובץ המקורי, כדי שתוכלי לעשות מחדש במהירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;764655:
מה גודל הקובץ בס"מ, ואיזה גודל צריך להיות מודפס?
יש מצב להציל, אולי.
גודל בס"מ
42 ס"מ על 29.7 ס"מ (A3) צריך להיות מודפס כA3. פשוט לא בדקתי רזולוציה לפני שהתחלתי לעבוד (וזה היה על 72) וזאת עבודה ממש ממש מורכבת. האם יש סיכוי??

• הוסף לסימניות
[A
אם זה עבודה לתיקון\שיפוץ תמונה
מאוד תלוי מה הייתה העבודה שלך על גבי הקובץ
אם זה יצירת שכבות וקטוריות\רמות\תיקוני צבע, את יכולה להעביר אותם לקובץ הגדול ולהגדיל בהתאם.

אם זה שימוש בפילטרים, או עבודה עם מכחולים או חותמות\פלסטר וכדו'
זה בעייתי.
את יכולה להרכיב את העבודה על גבי הקובץ המקורי, כדי שתוכלי לעשות מחדש במהירות.
מדובר בעבודה מאוד מורכבת שכוללת גם אלמנטים וקטורים וגם פילטרים וכו'.

• הוסף לסימניות
בגודל הזה, אני לא יודעת מה אפשר לעשות
אם את עושה מזה באנר מספיק 60 DPI.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;764775:
בגודל הזה, אני לא יודעת מה אפשר לעשות
אם את עושה מזה באנר מספיק 60 DPI.
זה אמור להיות פוסטר בגודל A3. האם יש סיכוי שברזולוציה 72 זה ייצא טוב בדפוס? או שאני חייבת לבנות הכל מחדש ברזולוציה הנכונה?

• הוסף לסימניות
אולי תראי לנו את הקובץ...
תוכלי להציל לפחות טקסטים, אובייקטים ווקטוריים, ו SMART OBJECTS.
חוץ מזה ): ...

• הוסף לסימניות
טוב, אני יושבת עכשיו לתקן את הקובץ (או בעצם.. לבנות מחדש). אז שאלה קטנה לפני:
אלמנטים וקטורים שהודבקו מאילוס' לפוטושופ כאוביקט חכם והופעלו עליהם אפקטים בפוטושופ (הבלטה שיקוע, הצללה וכו'), האם ניתן להגדיל פשוט וזהו? או שעליי להעתיק שוב ולהפעיל אפקטים מחדש? אשמח לתשובה דחופה. תודה ושבוע מבורך!

• הוסף לסימניות
תשכפלי את קובץ המקור,
תסדרי את הרזולוציה
(סתם מענין, איך לא שמת לב תוך כדי עבודה שהאיכות נמוכה, בד"כ שמים לב בהגדלה פשוטה שהקובץ מהר מדי לא איכותי... נקוה ששכר הלימוד מעבודה זו לא יהיה גבוה - עבודה חוזרת...)
ועכשיו תבדקי מה מצב האוביקטים הוקטוריים מאילוסטריטור.
אם זה היה smart object אז כנראה לא תהיה בעיה,
מקסימום להיכנס לאוביקט ע"י לחיצה כפולה, ולהגדיל את המקור ואז יתעדכן בפוטושופ.

טקסט גם אמור להתעדכן.

נשארו האלמנטים הפיקסליים, תבדקי כל דבר לגופו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;765007:
תשכפלי את קובץ המקור,
תסדרי את הרזולוציה
(סתם מענין, איך לא שמת לב תוך כדי עבודה שהאיכות נמוכה, בד"כ שמים לב בהגדלה פשוטה שהקובץ מהר מדי לא איכותי... נקוה ששכר הלימוד מעבודה זו לא יהיה גבוה - עבודה חוזרת...)
ועכשיו תבדקי מה מצב האוביקטים הוקטוריים מאילוסטריטור.
אם זה היה smart object אז כנראה לא תהיה בעיה,
מקסימום להיכנס לאוביקט ע"י לחיצה כפולה, ולהגדיל את המקור ואז יתעדכן בפוטושופ.

טקסט גם אמור להתעדכן.

נשארו האלמנטים הפיקסליים, תבדקי כל דבר לגופו.

בהצלחה!
מה הכוונה לשכפל ולסדר רזולוציה הרי באופן אטומטי משתנים ערכים אחרים? האם לא כדאי ליצור קובץ חדש במידות הרצויות וברזולוציה המתאימה ואז להעתיק אלמנטים? (או שמא אני מסבכת את העניינים?!..) ועוד שאלה.. אם אני מגדילה בפוטושופ ולא באילוס' את האלמנטים הוקטורים האם זה גורע מאיכותם?

• הוסף לסימניות
אם את מגדילה את רזולוצית המסמך כולל פרטיו (תבדקי שאין קשר (סימן שרשרת) בין רוחב-גובה-רזולציה),
המידע ישתנה לרזולוציה החדשה וכאן תצטרכי לבדוק מה לעשות מחדש ומה נשאר בר שימוש.
אם את פותחת מסמך חדש באיכות הרצויה ומעבירה לשם את העבודה,
היא תקטן בערך ברבע ועכשיו תוכלי להחליט מה את מגדילה ומה לא.

בקשר לאלמנטים הוקטוריים, לאחר ההגדלה, תבדקי מה מצבם, אם הם גדלו ונשארו חדים וברורים, כנראה הם גדלו ביחד, ואז זה מצויין.
ואם נאבד משהו מאיכותם, כנסי בלחיצה כפולה לפריט, הגדילי בתוכנת המקור, שמרי, וקובץ פוטושופ יתעדכן בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה