דחוף : קיבלה הודעת זכיה

• הוסף לסימניות
ב"ה

מה אתם מציעים
מישהיא במשפחה שלי קיבלה מייל שהיא זכתה בהגרלה על פרס תשלום די גדול שעשו מיקרוסופט וסיאט וועדת אירופה על כל כתובות מייל של ג'ימייל והיא זכתה הזה והם פשוט בקשר טלפוני ומיילי שהוא נשמע די אמיתי אבל זה כרוך עם כמה דברים כמו פתיחת חשבון בבנק המקוון שלהם כדי שתוכל למשוך משם את הכסף ועוד דברים כאלו למשל סיאט הודיע שהכסף כבר נמצא בבנק בספרד וצריך למלאות טופס לבנק עבור פרוצדורת המשיכה וההעברה וכדו'
וכל זה כרוך גם בתשלומים כספיים של אלפי דולרים עבור עניני עמלות של הבנקים עבור השמירה והביטחון שהוא לא עובר לטרור וכדו' דברים מפורטים בכמה וכמה מיילים
אם יש למישהוא עצות איך להתקדם בנושא נא להודיע
הם מסבירים את עצמם למה אי אפשר לנכות את הכספים לעמלות וכדו' מכסף הזכיה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקומו של המייל ב"ספאם"

• הוסף לסימניות
לפח וחסל.

• הוסף לסימניות
חובה לכתוב את זה ברור ומודגש, אם האנשים שלך כבר בתחושה שהם הולכים או-טו-טו לגרוף קופה: זה עוקץ ידוע, חפשי בפרוג ותמצאי שלל רב. אמרי להם למשוך ידיהם מן העניין מיד אם אינם רוצים להפסיד אלפי דולרים 'עמלות' וכד' ולא לקבל דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;912473:
מקומו של המייל ב"ספאם"

ב"ה
גם אנחנו אמרנו כך
אבל אחרי מה שקורה שם זה נשמע אחרת
1 קודם הם שלחו לה טופס לאימות ואחרי זה הם מיד התקשרו לטלפון שהופיע בטופס ורצו לדבר עם בעלת החשבון דווקא אע"פ שהיא בחו"ל התקשרו בקשר טלפוני ומיילי וביררו בין שתי אפשרויות תשלום איזה היא רוצה או לשלם ידני ע"י שליח וכדו' או ע"י חשבון בנק לא הבנתי בדיוק
וכתשובה על השאלה מנין יודעים שזה לא נוכלות או מה הודיע שהוא ישלח אישורים רשמיים ממייקרוספט וכן הודיע שהוא מדווח את זה למס הכנסה והכל מתנהל באופן תקין ביותר
וסיאט הודיעה שהיא העבירה זאת לבנק אל מונטה בספרד והבנק שלחו טופס רישום ע"מ לקבל

ואחרי כל זה מתעורר השאלה אולי בכל זאת ????
אבל איך .................???

• הוסף לסימניות
זה ודאי מרגש לקבל הודעה כזו,
אבל קצת הגיון...
לשם מה על חברת מייקרוסופט, סיאט וועדת אירופה לחלק כסף חינם ללא כל תגמול?
בפיס משלמים על טפסי ההגרלה...
חברות שונות עורכות הגרלות לשם הפרסומת...
אבל למה ועל מה שמישהו יקבל סכום כסף? ככה? בלי להשתתף?
כל זה לשם סיבור ההגיון,
בפועל העובדות מאד ברורות וכל המיילים האלו הם נוכלות אחת גדולה.
מילא בתור מתיחה, אבל רק לא לאבד כל כך הרבה כספים לחינם!

• הוסף לסימניות
אם הם כל כך בטוחים, כדאי שיפנו ישירות למייקרוסופט ויבררו אם יש דבר כזה (הגרלה/פרס על כתובת מייל)... ואם הם לא טיפשים - שלא יבקשו את הכתובת לבירור מהטיפוסים שפנו אליהם בהודעה המרגשת על הזכיה.
חבל, חבל על כסף כשר שיילך לידיהם של נוכלים.

• הוסף לסימניות
אתם זוכרים את הסיפור שלנו?
ואם לא נזכיר לכם:
ביום בהיר אחד קיבלנו מכתב שזכינו בירושה ענקית מקרוב משפחה ששמו זהה לשלנו..
סיפור המכתב התפרסם במהירות רבה וקיבלנו כבר טלפונים להתרמות...

יום אחר כך קיבלנו טלפון בביתנו - מאשה שטענה שאדם התקשר מהקו שלנו (...) ואיים עליה..

בעצת עורך דין לא הגבנו והסיפור עבר בשקט ובשלווה (חוץ מזהקטע שמפעם לפעם אנחנו נזכרים וצוחקים)
מה שחשוב לי לציין שבזמן שהסיפור הזה קרה שמענו כמה וכמה סיפורים מאנשים שקיבלו מיילים דומים. ואם אני לא טועה גם עם הפרטים האישיים שלהם ומי שלא הגיב - יצא בזול..

בהצלחה.
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
חשוב! אל תתנו/תשלחו/תכתבו שום פרטים אישיים, מה שמפורסם בג'ימייל זה די והותר!!

• הוסף לסימניות
על מתנה לא משלמים!!
וכמו שאמרו לפני - צרו קשר לבד עם מייקרוסופט ולא דרך אלו שפנו אליהם.
ולגבי המסמכים ששלחו - גם מסמך רשמי - אפשר לזייף בקלות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;912461:
ב"ה

מה אתם מציעים
מישהיא במשפחה שלי קיבלה מייל שהיא זכתה בהגרלה על פרס תשלום די גדול שעשו מיקרוסופט וסיאט וועדת אירופה על כל כתובות מייל של ג'ימייל והיא זכתה הזה והם פשוט בקשר טלפוני ומיילי שהוא נשמע די אמיתי אבל זה כרוך עם כמה דברים כמו פתיחת חשבון בבנק המקוון שלהם כדי שתוכל למשוך משם את הכסף ועוד דברים כאלו למשל סיאט הודיע שהכסף כבר נמצא בבנק בספרד וצריך למלאות טופס לבנק עבור פרוצדורת המשיכה וההעברה וכדו'
וכל זה כרוך גם בתשלומים כספיים של אלפי דולרים עבור עניני עמלות של הבנקים עבור השמירה והביטחון שהוא לא עובר לטרור וכדו' דברים מפורטים בכמה וכמה מיילים
אם יש למישהוא עצות איך להתקדם בנושא נא להודיע
הם מסבירים את עצמם למה אי אפשר לנכות את הכספים לעמלות וכדו' מכסף הזכיה

תודה מראש

היא לא הראשונה, ובטח לא האחרונה.
הכל קשקוש!!!
וכמו שהציעו כאן לעיל, שתפנה למייקרוסופט ולסיאט אם היא רוצה להיות בטוחה שהיא לא מחמיצה את הזדמנות חייה.

לנוחותך, פרטי שרות לקוחות מיקרוסופט בישראל (מהאתר הרשמי של מיקרוסופט):

משרדי מיקרוסופט ישראל כתובתנו
מיקרוסופט ישראל בע"מ, רחוב הפנינה 2, רעננה, מיקוד 43107 (צומת רעננה-כפר סבא)

מרכזיה: ‎074-7119000‎
פקס:‎ 09-7625200 ‎
תמיכה ושירות לקוחות: ‎09-7625400‎

• הוסף לסימניות
חחחח...

יש עדיין שמאמינים לכל השטויות.
הגרלה על מספרי חשבונות בגימייל..................... חחחחחחחח

תפסתי את הבטן.

רק לצערי זה עצוב מאוד לכל הקרבנות

• הוסף לסימניות
ב"ה
אולי יש מישהוא שיש לו רעיונות איך לשחק אותה ראש בראש

תודה לכל העונים והמגיבים

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע התופעה הוזכרה במדור צרכנות של מאיר גולד בהמודיע, היא נקראת הלוטו הספרדי וחבל על כל שקל שמדרבן את הרמאים הללו להמשיך במלאכת הרשע.

• הוסף לסימניות
הניק אברהם כתב באחד האשכולות בנושא זה משהו פיקנטי שהוא עשה. כדאי לך לחפש.

• הוסף לסימניות
שתפנה לעו"ד שיבדוק לעומק
או לחילופין יאיים בתביעה על הטרדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;913143:
שתפנה לעו"ד שיבדוק לעומק
או לחילופין יאיים בתביעה על הטרדה
בקיצור במקום לשלוח להם כסף לשלוח אותו לעו"ד..
למה להתעסק עם זה בכלל?
נשמע שאפילו פעם אחת לא נאמר כאן המשפט-
אם תתקשרו עוד פעם אחת נתלונן על הטרדה.

• הוסף לסימניות
זה כל כך מצחיק אותי, כל פעם שנפתח כזה אשכול על הנושא. :D
פה באתר פרוג לבד, נפתחו כבר עשרות כאלה אשכולות... עשיתי חיפוש קטן, מצאתי מיד כמה...
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=817549
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=103251
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=102569

וכעת אני עושה הגרלה בין כל המשתמשים פה בפרוג בשיתוף עם חברת גוגל
על סך של 250,000 $
כן! אתה זכית! נשאר לך רק להתקשר! ול...

:D:D:mad::mad:

• הוסף לסימניות
מקווה שלא תתפתו לשטויות......

בדיוק קיבלתי לפני כמה ימים מכתב מגוגל שזכיתי במליון דולר!! (לא פחות...)
הם עובדים בשיטות כ"כ משכנעות, וכל הפרטים מדויקים
שמאוד קשה לעלות על זה שזה באמת עוקץ (למרות שזה ברור כשמש)

שיחקתי איתם את המשחק, כל עוד לא הייתי צריכה למסור פרטים אישיים וכו
עד שזה הגיע :)
הסיפור היה שהם ישלחו לי את זה עם חברת שליחויות (חברה שאכן קיימת) ונתנו לי אפילו מס' מעקב למשלוח, רק משו קטנטן.. אני צריכה לשלם עבור המשלוח 350-550 פאונד כדי לקבל את "המשלוח המאובטח והרגיש"

התקשרתי לגוגל ישראל (לא יודעת למה התקשרתי, זה היה כזה ברור שזה עוקץ...)
והם מיד אמרו לי שזה כמובן זיוף...

בקיצור, תיזהרו!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה