מידע שימושי דחוף-קייטרינג שעובד גם בסוכות באיזור ירושלים

• הוסף לסימניות
רוב הקייטריניגים עובדים גם בסוכות - הרבה עושים בריתות, בר מצוה וכדו'.
אם חשוב לך מספר ספיצפי אוכל לשאול מישהו שעשה ברית בסוכות.

• הוסף לסימניות
אני אשמח שתבררי, כי ממה ששמענו וחיפשנו אמרו לנו שלא עובדים. כמובן שבמחיר סביר כי כבר הציעו לנו במחירים של אולמות חתונה וזה פחות בתקציב, מדובר באירוע קטן.​

• הוסף לסימניות
מנסה לברר... יש לי את השם של מי שעשה, מחפשת את המספר.

• הוסף לסימניות
יש את אמא שלי האלופה מבני ברק- אבל עושה שינוע
0555519539

• הוסף לסימניות
אני צריכה ממש דחוף!!!!! רובם לא עובדים בחול המועד ויש אחד שעובד אבל עם מחירים בשמיים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ברית בסוכות לפני מספר שנים, ובאמת היה קשה מאוד למצוא.
בזמנו מצאתי 2 קייטרינגים במ. עילית שעשו במחיר סביר: מאכלים וגחלים ונוף עילית.
כמובן שיש פחות מבחר וכדו' מחמת הנגישות לקניית ירקות וכו'. אבל בסה"כ היה מצוין.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מצאתי קיטרינג ניימן 0527111421
והוא דואג גם לארגון מלא יש עוד קיטרינגים שעושים רק מנות​

• הוסף לסימניות
ב"ה - כ"כ רציתי לעזור ולא הצלחתי למצוא את המספר.. ב"ה שהסתדרתם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה