דרוש מידע דחוף-קרם מצוין להחתלה,יש?!

• הוסף לסימניות
בפנטן.
הרוקחת המליצה על אגיסטן ביבי שהוא טוב יותר, ניסיתי את שניהם ולמרות זאת השימוש בבפנטן היה יעיל יותר ותוך מספר פעמים ראיתי שיפור עד ההחלמה, מדובר ברמה של פצע שהוציא קצת דם...
באופן כללי מנסיון עם כמה ילדים, נמשחה הזאת תמיד עזרה (כמובן לא במקרה של פטריה שאז צריך משחה לפטריה)
משהו שלא ידעתי שניתן לקבל מרשם על משחת בפנטן בשפורפרת הקטנה יותר ואז המחיר זול משמעותית. הרופא שלי נתן מרשם דרך הטלפון, כך שזה היה ממש שווה, אם לא היא די יקרה אבל גם כך לדעתי שווה כל שקל...

• הוסף לסימניות
אני מאד מאד מרוצה מolive yol של ד"ר פישר, פעם אחת והכל עובר, האדום נעלם!
מצטרף. פעם פעמיים מחסלים את הבעיה. לחברי מאוחדת עדיף יש הנחה טובה בבתי מרקחת של הקופה.
לאחרונה גיליתי ספריי החתלה- כמו המשחה, יותר מימית. מזכירה מרקם של קרם הגנה.
יש של חברת ביביסיטר, ואני ניסיתי של חברת טבע, אני חושבת.
זה עובד מצוין! לבן שלי היתה פריחה די רצינית, וראיתי שיפור מיד.
היתרון המשמעותי זה שלא מתעצלים לשים בנדיבות כי זה לא מלכלך את היד. רק מתיזים וזהו.
איפה אני משיג את זה בבני ברק? נשמע פנטסטי לשבת.

• הוסף לסימניות
אינוטיול או בפנטן!!!!!!
הכי טובים.

יכול להיות גם שאלרגי לסוג הטיטול תנסי להחליף.

או שבכלל יש לו פטריה ולזה צריך רופאת עור.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני במקרה קיצוני מאוד,
בהוראת רופא מרחתי לו משחה של כוויות שנקראת סליברול
סילברול מכילה סטרואידים ונרכשת עם מרשם רופא בלבד. ולא מתאימה למריחה רק באזורים מסוימים בגוף.
בפנים אסור למרוח אותה היא חזקה מידי

• הוסף לסימניות
במקרים של תפרחת קשה לעיתים עם פצעים ודם - לפני המשחות והטיטולים והמגבונים...
לשים לב לא להשאיר את הילד עם הטיטול הרבה זמן - גם אם הוא רק רטוב. דבר שני, לשטוף עם מים ולא לנקות עם מגבונים. דבר שלישי לאחר כל החתלה לשים קמח תפו"א זה יוצר שכבת הגנה מבודדת.
כשהתפרחת הקשה נרפאת מעט אפשר להתחיל למרוח משחה. אני ממליצה על קלנדולה מאד יקרה אבל שווה כל שקל!

• הוסף לסימניות
הקמח תפוחי אדמה לא מייבש להם את העור?

יעל

• הוסף לסימניות
ממש לא. הוא יוצר שכבת הגנה שלא נותנת לרטיבות לחדור ולהגיע לעור. זה מאד מאד עוזר.

• הוסף לסימניות
ממליצה על אורה קרם בכל החתלה!
product1-n8zgwj1qvo10dgiy6cqqhh91n82rg0rbgdqamypt7s.png

• הוסף לסימניות
תבדקי שהוא לא אלרגי לסוג של הטיטול.
גם אצלי אצל אחד הילדים זו היתה הבעיה.
ממש במקרה עליתי על זה. עברתי לאגיס (אולי עוד חברות היו יכולות לעזור, אבל זה מה שניסיתי)
ומאז לא היו יותר בעיות!

• הוסף לסימניות
ובמצב ממש קיצוני אגיסטן בייבי

• הוסף לסימניות
אורה קרם מעולה!!
אחרי שניסיתי הרבה משחות ולא היה שיפור (משחות סטנדרטיות, לא שצריכות מרשם וכדו'), קיבלתי המלצה על אורה קרם. ניסיתי ומאז לא קונה משהו אחר.
אולי אצלך זה מקרה קיצוני ולא יעבוד...
גם אננ משתמשת בו ומעולה!
הA+D מעולה ג"כ אבל אני לא בטוחה שיש בארץ.
ובמקרה של פטריה אני שמתי דרמקומבין משחה ועזר פלאים

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!
יש פה פורום מהממם!
ניסתי משחות למינהם---שילמתי הרבה---
ומשהיא מהפורום הצילה את המצב--היא מכרה לי שמן ששמתי אותו לתינוק המתוק מוצ"ש
והיום בבוקר הכל היה חלק!
את האמת שלחתי אותו רגועה למטפלת .....
ממליצה לכם מאד,בעיקר שהיא אמרה לי שזה שמן שטוב גם לכויות ויובש חריף....

• הוסף לסימניות
תבדקי שהוא לא אלרגי לסוג של הטיטול.
וגם למגבונים
לבת שלי היתה פריחה מזעזעת, ניסיתי הרבה כולל טיפול מרופא ולא ראיתי שיפור משמעותי,
עד שאחזתי שלאחרונה החלפתי פירמה של מגבונים (דוקא מאוד נחשבת), חזרתי לקודם וזה בס"ד עבר

• הוסף לסימניות
אורה קרם במקרה הטוב,
Dermacombin - במקרה הרע, עובד פלאות,
ולהשאיר את הילד בלי טיטול כדי לאורר.

• הוסף לסימניות
סילברול מכילה סטרואידים ונרכשת עם מרשם רופא בלבד. ולא מתאימה למריחה רק באזורים מסוימים בגוף.
סילברול היא משחה אנטיביוטית.
ואכן. היא משחה שנרכשת רק עם מרשם רופא וממש לא מיועדת לכל תפרחת חיתולים. אולי רופא יכול לראות מקרה מסויים ולרשום אותה. אבל ממש לא תמיד ולא לכל גיל ולכל תינוק.

ואני חוזרת על העצה שלי. לשטוף אחרי כל החתלה, לייבש היטב ולפזר המון קמח תפו"א בטיטול למשך יומיים ואין זכר לתפרחת. גם מקרים קשים.
הסתיגות קטנה- אני מדברת על תפרחת מיציאות חומציות. אם מעורב בתפרחת חיידקים או פטריה- רופא צריך לראות ולרשום משחה מתאימה. אבל תמיד כדאי לנסות קמח תפו"א עד שמגיעים לרופא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....