דחוף -רופא ילדים ממכבי שמקבל עכשיו

• הוסף לסימניות
אני צריכה להביא את בני הקטן עכשיו לרופא, ושני הרופאים שאני מכירה לא מקבלים עכשיו.
מי מקבל עכשיו ממכבי ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה יותר פשוט מלהתקשר למוקד מכבי ולשאול??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1167877:
מה יותר פשוט מלהתקשר למוקד מכבי ולשאול??

לא עונים שם... בהמתנה ואני צריכה דחוף

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי
יכול להיות שיוצא יותר נוח ואולי אפילו יותר זול להזמין רופא הביתה בעלות של 79 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;1167975:
אם זה עדיין רלוונטי
יכול להיות שיוצא יותר נוח ואולי אפילו יותר זול להזמין רופא הביתה בעלות של 79 ש"ח

תודה הלכנו לטרם

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מאיפה את,
אבל משעה 7 בערב אפשר להגיע ל"עזר מציון" ברח' אשל אברהם בב"ב
בעלות של 7 ש"ח לחברי מכבי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1168190:
אין לי מושג מאיפה את,
אבל משעה 7 בערב אפשר להגיע ל"עזר מציון" ברח' אשל אברהם בב"ב
בעלות של 7 ש"ח לחברי מכבי

אני לא אוהבת שערבי מטפל בילד שלי.. סורי מיניסיון

• הוסף לסימניות
הערבים של עזר עדיפים על הסטז'ארים של טרם..
גם מנסיון :(

• הוסף לסימניות
בלי להכנס לזה מי עדיף ממי, ולו אם הועלתי למישהו אחד שנזקק לרופא בערב, היה שווה.

(ובמאמר מוסגר: את הערבי של עזר אנחנו מכירים כבר שנים.. זה לא זה.. זה ערבי מקצועי ומנוסה שגם יודע הלכות:]ולמקרים שזקוקים לכך הוא מהווה פתרון טוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה