אני מכינה מיכלי אלכוג'ל עם ג'לי צבעוני בקומותאו למי שראה כאו ויכול להעלות קישור
תודה ענקית מראש!
יש בזה משהו...מוכרחת לשתף שגם אני כמו כולם/רובם חשבתי על כיוון של קורונה בתחפושות אבל במחשבה שנייה-
חשבתם על זה שישנם עשרות אם לא מאות אנשים שכל מה שמזכיר קורונה מזכיר להם את הטרגדיה הטרייה שלהם, למה להוסיף עליהם ביום כ''כ שמח??
מי שרוצה לזרוק אבנים מוזמן...
נכון ויש אנשים שזה מהווה חויה מתקנת לטראומה שעברו ונותן זוית של הומור בתוך כל השחור.מוכרחת לשתף שגם אני כמו כולם/רובם חשבתי על כיוון של קורונה בתחפושות אבל במחשבה שנייה-
חשבתם על זה שישנם עשרות אם לא מאות אנשים שכל מה שמזכיר קורונה מזכיר להם את הטרגדיה הטרייה שלהם, למה להוסיף עליהם ביום כ''כ שמח??
כשהטראומה מסתיימת בסוף טוב, זה אחרת לגמרי משהיא מסתיימת ברע.נכון ויש אנשים שזה מהווה חויה מתקנת לטראומה שעברו ונותן זוית של הומור בתוך כל השחור.
את צודקת, וזה התחשבות יפה.מוכרחת לשתף שגם אני כמו כולם/רובם חשבתי על כיוון של קורונה בתחפושות אבל במחשבה שנייה-
גם אצלנו כך ב''ה.את צודקת, וזה התחשבות יפה.
אבל במקרה שלנו, אני יודעת למי אנחנו שולחים, ויודעת שלאף אחד מהם הקורונה לא הסתיימה בטרגדיה.
אז כמובן, שכל אחד יעשה את החשבון שלו, וישים לב להרבות שמחה עם המשלוחים ולא להפך.
שלא יתחפשו לחובש של איחוד הצלה כי היו אנשים שנפטרו בעת ביצוע החייאה ואותם האנשים לבשו בגדים מעיין אלו....
הרבה מאד תחפושות יש בהן פוטנציאל שמישהו יצבט לו הלב ויתכן שאפילו משהו תמים יעשה הרגשה רעה
השאלה איפה הגבול. והאם יש מקרה קרוב שיש להתחשב בו.
אם חויית הקורונה היתה חד משמעית היתה לנו תשובה אבל זה ממש לא כך.
בנוסף, גם כשזה חלילה נגמר רע יש בהחלט דרך טיפול ויש הרבה שיטות טיפוליות שדוקא כן נוגעות בכאב
בעדינות ובזהירות ולא בורחות ממנו.
זה לא שחור לבן ולא כל מי שמתחפש לדוגם הוא חסר רגישות.
במקביל אם יש אנשים אבלים ח"ו בסביבה זה עלול להיות בעייתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים