עזרה דחוף! רעיון למתנה לכלה

• הוסף לסימניות
היי
חברה טובה מהעבודה מתחתנת בשעה טובה
היא בת 30+
אני אמורה לישון אצלה לילה קודם וללוות אותה ביום החתונה
בא לי להפתיע אותה עם איזו מתנה מרגשת ויציאתית
תוכלו לעזור לי?
עדיף משהו קנוי (אני פחות בקטע של הדבקה וגזירה)
ושיהיה משו על רמה ולא איזה משפט דביל:sneaky:

תודה
בשמחות אצלכן!

• הוסף לסימניות
ביקשת משפט דביל,

ושיהיה משו על רמה ולא איזה משפט דביל

72.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדגש על משהו מרגש, או שאפשר גם משהו פרקטי?
כמו:
מכשיר וופל בלגי / פנקייק / שייקר נינג'ה / מכונת קפה / כלים לאפיה / וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
משהו שיהיה לה שימושי לבית.
אם תקני סתם שטויות בשביל הקטע אז אולי היא תצחק אבל היא לא באמת תהנה מזה.
לא צריך שום משפט בומביסטי, אלא משהו שהיא באמת רוצה

• הוסף לסימניות
אוי באמת!
מכשיר חשמלי וכד' זה מדי מתנה.
נראה לי צריך משהו יותר קליל
אבל אם מתנה אז אולי ערכת אפיה- מאוד שווה
מזל טוב!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש לך רעיון לאיזה משפט??
כי דווקא יש לי כמה משפטים חמודים + מתנות אבל טיפשיים ברמה היסטרית

• הוסף לסימניות
לא כלוםםםם
אטום לגמרי:confused:
אז תתעלמי מהקטע הרעיוני ותקני לה משהו מפנק
למשל מנורת מלח (לא שאני יודעת מהזה אבל זה נשמע לי טוב) או איזה עציץ מלאכותי אם היא בקטע של כאלו דברים. או מפה לשולחן או תו לחנות ספרים או כל מה שנראה לך שיפנק אותה.

• הוסף לסימניות
אז זהו, שלמצוא מה לקנות לה בלי קטע, לא חסר לי
העניין הוא שבא לי קטע;)
ולכן חשבתי לשתף אתכן כי אני מרובעת בקטעים האלו :sne:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה