התייעצות דחוף רעיון מה לשלוח לקרובי משפחה במלונית קורונה

• הוסף לסימניות
לשאול מה חסר להם...
נשנושים וממתקים,
חומרי יצירה / חוברות של קו נקודה וכדומה, או יצירות (אפשר משוקהשקל ואפשר מושקעות לגדולים יותר).
ספרי קריאה למתנה או להשאלה.

• הוסף לסימניות
לשאול מה חסר להם...
נשנושים וממתקים,
חומרי יצירה / חוברות של קו נקודה וכדומה, או יצירות (אפשר משוקהשקל ואפשר מושקעות לגדולים יותר).
ספרי קריאה למתנה או להשאלה.
כבר שאלתי מה חסר להם, אני מתכוונת חוצמזה, איזה פינוק מעניין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם בסוף שלחתי מארז פרלינים בלגיים ובאמת פחדתי שזה לא יימס בדרך מהעומס חום הזה..

• הוסף לסימניות
יש ארגון מקסים שאני פעילה בו. עושים שינוע לכל המלוניות כמעט מכל מקום
רפואה ושמחה-
02-8002000 שלוחה 2

כמו"כ בביתר עילית יש רכב שיוצא אחת לשבוע לכל המלוניות.

בעיית השינוע הינו הדבר הפעוט ביותר.
כן להזכיר, כי יש מלונות מסויימים שעושים בקרה (בצדק) בשקיות ומצנזרים מכשירי חשמל- גלאי האש. ודברים חדים- הגנה על המחלימים.

• הוסף לסימניות
אני יצרתי איתם קשר עכשיו וענו לי תוך שניות ספורות.
נסו שוב

028002000
שלוחה 2
ואז 1

לפעמים יש עומס על הקו ולכן אין מענה פשוט מנסים שוב.

• הוסף לסימניות
מאיפה לאיפה המשלוח?

• הוסף לסימניות
כתבי לי במייל:
כתובת שולח (צריך לרדת לרכב המתנדב ולמסור. ומיותר לציין כי החבילה יוצאת מבית שאין בו שום מבודד!!! אנא שימרו על בריאות המתנדבים)
מספר טלפון זמין.

ולאן צריך להגיע- עם שם וטלפון (אם מיועד למלונית- יש לציין על החבילה שם פרטי ומשפחה, מס' טלפון, ומס' חדר באופן ברור וקריא.

המייל שלי הוא: lizmoach123@ גימייל וכו'

• הוסף לסימניות
ש
כתבי לי במייל:
כתובת שולח (צריך לרדת לרכב המתנדב ולמסור. ומיותר לציין כי החבילה יוצאת מבית שאין בו שום מבודד!!! אנא שימרו על בריאות המתנדבים)
מספר טלפון זמין.

ולאן צריך להגיע- עם שם וטלפון (אם מיועד למלונית- יש לציין על החבילה שם פרטי ומשפחה, מס' טלפון, ומס' חדר באופן ברור וקריא.

המייל שלי הוא: lizmoach123@ גימייל וכו'
שלחתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה