דחוף, שאלה למנותבים:

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שאתר פינטרסט פתוח לו?
הבנתי שמישהו ביקש פתיחה, וזה אושר לו.

• הוסף לסימניות
סליחה על החוסר קשר אבל אני קופצת על האשכול.
האם פתחו למישהו מנתיב אתר קניות כלשהו? אתרים כמו אליאקספרס, איביי, נקסט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Efratush;1494530:
סליחה על החוסר קשר אבל אני קופצת על האשכול.
האם פתחו למישהו מנתיב אתר קניות כלשהו? אתרים כמו אליאקספרס, איביי, נקסט?

כן
אבל היה צריך לחתום על טופס של אישור אתרים חריגים

• הוסף לסימניות
נקסט פתוח מלכתחילה
אליאקספרס ואיביי לא פתחו לי ולא המשכתי לבקש אתר חריג וכו'

בקשר לאתר של פותח האשכול, אם תיתן קישור לאתר אנסה לבדוק

והאתם גם לכם חסום ה-HANGOUTS של גימייל? יש מצב לפתוח אותו (שלחתי פניה ועוד לא נעניתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1494528:
האם יש מישהו שאתר פינטרסט פתוח לו?
הבנתי שמישהו ביקש פתיחה, וזה אושר לו.

לי כל אתרי הקניות חסומים, כולל נקסט, ולא אושרה לי פתיחה.
פינטרסט פתחו לי אחרי שבקשתי אבל כל התמונות חסומות בפנים:D אז הוא לא שווה כלום...

• הוסף לסימניות
פינטרסט פתחו לי אחרי מילוי טופס אתר חריג ל48 שעות וכל פעם שאני צריכה אני שולחת במייל את אותו הטופס ופותחים לי אותו שוב ל48 שעות
האבסורד הוא שכל פעם זה עולה 4 ש"ח... ואני צריכה אותו יחסית הרבה

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה