כללי דחוף! שבירת תאים באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך אני שוברת שורה בטבלה באינדזיין כך שהתא ימשיך בעמ' הבא.

מקווה שניסחתי את השאלה טוב.

• הוסף לסימניות
אין דרך מובנית באינדיזיין לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
אז מה עושים????

אני עובדת על טבלה שחלק מהתאים מכילים כמויות של חומר וכיון שהם לא נכנסים לתא באותו עמוד זה עוצר לי את השרשור

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה
מה הנוסחה למציאת כל האותיות שנמצאות בין =נ- כדי להחליף להם סגנון?

• הוסף לסימניות
לעצמי כתבתי סקריפט שמחלק כל תא לתת-שורות כמספר השורות בתא המקורי. אבל זה לא פתרון כ"כ טוב, כי מאוד קשה אחרי זה לבצע שינוייים בטקסט.

כדאי לשקול לעשות עימוד בתורים, או עם טאבים, או עם מספר תיבות טקסט, כמספר הטורים -- בקיצור, לא להשתמש בטבלאות של אינדיזיין במקרה כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוש;1518955:
ועוד שאלה
מה הנוסחה למציאת כל האותיות שנמצאות בין =נ- כדי להחליף להם סגנון?

בין מה למה?

• הוסף לסימניות
כדי למצוא החל מ= ועד -
קוד:
=.+?-

וכדי למצוא רק כל מה שבאמצע (לא כולל = ו-)
קוד:
(?<==).+?(?=-)

• הוסף לסימניות
זה מצא את זה יפה מאד, אבל אני לא מצליחה לשנות את הסגנון,
(תאמת שאני לא כ"כ מתמצאת בגרפים וכנראה שאני לא עושה את זה טוב....)

• הוסף לסימניות
הצלחתי!
הטעות שלי היתה שעשיתי גם החלפה לה נוסחא הנ"ל....

הצלת אותי

• הוסף לסימניות
בהחלף לא מכיניסים שום דבר (משאירים ריק)
ומסמנים בעיצוב את הסגנון הרצוי.

קבצים מצורפים

• 70.jpg
    KB 111 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה