דחוף!!!!! שגיאה בפרמייר

• הוסף לסימניות
מה אומרת הודעת השגיאה הזו?
אני חייבת לסגור הלילה סרט ופרמייר לא נפתח!
מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• ar.JPG
    KB 29.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת למשהו מהמחוברים עכשיו יש פתרון?
עוד מעט שעת האפס...

• הוסף לסימניות
ומה הפתרון?

• הוסף לסימניות
תחפשי בלינקים, בנתיים קראתי על אנשים שהסירו את CS והתקינו מחדש וכו' אבל לא נראה לי שזה הפתרון, מה שנותר לך לעשות כרגע זה להמשיך לחפש בגוגל.

• הוסף לסימניות
קודם כל - תודה על העזרה!
סוף סוף אות חיים ממשהו...

אני חסומה ואין לי אפשרות להכנס לקישורים.
ניסתי להתקין CS4, כי אין לי את ההתקנה של ה-CS5
וכשאני מפעילה את התוכנה זה כותב לי ש"פג תוקף ההרשאה"
(כנראה ההתקנה הזו שיבשה לי את ה-CS5)

• הוסף לסימניות
אז כנראה שהפתרון הזה כן יעזור לך, רק שלדעתי הוא יקח זמן.
מודבק מהלינק הבא
לדעתי תחפשי מישהו שירנדר לך את הפרויקט שאת צריכה לייצא עכשיו, פתרון לבעיה תנסי אחר כך.

I had a similar problem on my machine which drove me nuts. After trying various registry cleaners, I got some helpful IT support from the supplier of my PC which provided the info below which solved the <code>' LoadLibraryEx Startup.dll failed with error 193:</code>' I was also getting the 0xc000007b error so both were eventually fixed.

First I unistalled the CS5 suite using the following products - http://www.adobe.com/support/contact/cscleanertool.html
Secondly I ran the sfc /scannow scan listed below
Thirdly, I restarted my machine and re-installed the suite (its worth a try and you have nothing to lose)

About - sfc /scannow

http://support.microsoft.com/kb/929833
1.Open an elevated command prompt. To do this, click Start, click All Programs, click Accessories, right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. If you are prompted for an administrator password or for a confirmation, type the password, or click Allow.
2.Type the following command, and then press ENTER:

sfc /scannow

The sfc /scannow command scans all protected system files and replaces incorrect versions with correct Microsoft versions.

If this still doesn't work then I wish you the best trying to get it all sorted since I know its a brain drain.​

• הוסף לסימניות
איזו סיסמא אני אמורה להקיש?

• הוסף לסימניות
שום סיסמא, מה שהוא מדבר שם זה על התקנה של תוכנה אז אם את לא רצה מחשבון מנהל תצטרכי לתת סיסמא כדי שהוא יתקין.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי...
לפי התרגום הבנתי שזה בעצם מבצע סריקה ותיקון של הקבצים הפגומים, לא?

• הוסף לסימניות
הוא מסיר את כל מה שקשור לתוכנות של אדובי ובעזרת כלי אחר הוא מעדכן את כל הספריות שצריך לגרסה הנכונה.
שימי לב שהוא עדיין לא מבטיח אחוזי הצלחה, נשמע לי פתרון עקום מידי, הייתי ממשיך חפש פתרון אחר.
כמו שאמרתי לדעתי הברירה היחידה שלך לעכשיו זה לחפש מחשב אחר שיסגור את הפרויקט.

• הוסף לסימניות
זה מה שאני מנסה לעשות כרגע.
תודה רבה על העזרה והסבלנות!

בהמשך אנסה להשיג התקנה מסודרת בעז"ה ולהתקין הכל מחדש

• הוסף לסימניות
עדכון:
הסרט סגור ב"ה,
כרגע נותר לטפל בבעית התוכנה.

תודה לרב TREW
שהקדיש מזמנו כדי לחפש פתרון,
מעריכה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה