דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! שחזור כרטיס זיכרון.

• הוסף לסימניות
מי משחזר כרטיסי זיכרון הכי מהיר והכי אמין?
אני חייבת את מה שהיה שם דחוף!!!!!!!!!!!
(ומכיוון שלא ידעתי שנמחק, כנראה שצילמתי על זה. אין לי מושג איזה כרטיס זה מבין השלוש)

• הוסף לסימניות
תפני לניק פופקו.
וה' יעזור לך.

• הוסף לסימניות
שיחזור כרטיס זיכרון

נכתב ע"י דיצה;1928471:
מי משחזר כרטיסי זיכרון הכי מהיר והכי אמין?
אני חייבת את מה שהיה שם דחוף!!!!!!!!!!!
(ומכיוון שלא ידעתי שנמחק, כנראה שצילמתי על זה. אין לי מושג איזה כרטיס זה מבין השלוש)

תפני ל"מרכז הצריבות" 02-6524956 עם המון נסיון בתחום

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מייאשת אבל אין מה לעשות
זה קרה לי לאחרונה ורק אחרי ששילמתי כסף
הסבירו לי שאין מה לעשות ואם יש זה עולה בין 5000-10000
ואז זה גם לא 100% הצלחה

• הוסף לסימניות
אני שיחזרתי בפוטו איכות בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממליץ על הניק פרסומון, עשה לי עבודה מצויינת

• הוסף לסימניות
כן, גם לי הניק פרסומון עשה עבודה נפלאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1928978:
ממליץ על הניק פרסומון, עשה לי עבודה מצויינת
כמה הוא לוקח? (בערך......)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה