דחוף! שחזור כרטיס שנמחק

• הוסף לסימניות
מחקתי בטעות כרטיס SD עם תמונות יקרות לי מאד
שחזרתי עם recuwe
אבל הקבצים לא נפתחים בשום תוכה לא ה JPG ןלא NEF
מי שקרה לו דומה והסתדר אשמח לעזרתו/ה

• הוסף לסימניות
שאלתי ממי שיש לו נסיון בזה
תוכנות שחזור יש לי גם
אבל הצלחתי לשחזר רק תמונות שצילמתי JPG לבד
תמונות שצילמתי בRAW לא נפתחים בשום תוכנה

• הוסף לסימניות
מה שאת לא בצלחת לשחזר, זה תמונות שצילמת רק בRAW?

כשאת מצלמת בRAW אז רק RAW?

אני שואלת כי השבוע מחקתי בטעות כרטיס באמצע להעתיק למחשב. ובמעבדה אמרו ששוחזרו כך וכך תמונות והיו EROR כמה מאות קבצים.
אני אמורה ללכת לבדוק איזה תמונות אני צריכה .

האם ייתכן שRAW לא משתחזר וJPEG כן?

כל תמונה אני מצלמת ב2 הצורות .

• הוסף לסימניות
יש הרבה פעמים, שאת הג'ייפג מצליחים לשחזר, ואת הרואו לא.

גם אני מצלמת בשתי הפורמטים

• הוסף לסימניות
הניק פופקו- משה רוזן שיחזר לי RAW בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם תצטרכו
בעלי טכנאי ומשחזר גם כרטיסי זכרון (שיחזר לי ראו)
בד"כ זה סיפור קצת יקר
בכל מקרה הטלפון שלו 0533110844
בבני ברק

• הוסף לסימניות
שיחזרתי בהצלחה קבצי RAW ( בתשלום)

• הוסף לסימניות
פוטו פירסט בבית שמש מעולים בשחזור ונדמה לי לוקחים 30 ש"ח (יש להם תוכנה מצוינת ותמיד הם מצליחים לשחזר כל דבר לא הצליח לא שילמת...)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
ב"ה הצלחתי לשחזר את הכל בתוכנת RECHUVA

• הוסף לסימניות
נתקלתי במצב שהתכנה חינמית שיחזרה קבצי raw אבל הם היו חלקם פגומים. רכשתי תכנה מקצועית והיא שעחזרה בצלחה גדולה יותר.
במידה ובתכנה החינמית הצלחתם לשחזר את התמונות שאתם צריכים, מה טוב ומה נעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה