עזרה דחוף! שיחזור סיסמה למייל כשאין לי סמס

• הוסף לסימניות
בבקשה רק פתרונות שהוכחו כיעילות
תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
לי זה שולח תמיד הודעה קולית
אפשר גם לאמת מספר טלפון- לכתוב אותו

• הוסף לסימניות
מקפיצה
גם אני תקועה עם אותה בעיה

• הוסף לסימניות
יש לכם כתובת מייל לשחזור
או מספר טלפון לשחזור?
אם כן תחכו ותנסו שוב שייתן לכם אפשרות לשיזור ע''י הנ''ל
אם לא אז באמת בעיה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ככה זה עובד ב2022?
מי שאין לו סמס פשוט לא יכול לעשות פעולות פשוטות כאלו כמו שחזור חשבון???
או שעדיין יש איזשהי תקווה?
אשמח לשמוע מנסיון
תודה רבה

• הוסף לסימניות
חבר'ה בבקשה בלי בדיחות
מדובר פה בנושא חשוב ודחוף במיוחד

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל סמס בטלפון כשר ע"י שיחת טלפון שמעתי על מישהו שיש לו את זה אבל זהעולה 10שקל לחודש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתם יודעים מה הסיסמה ורק עד שנזכרתם הוא נחסם,
תחכו תקופה אפילו חודש ואז תנסו שוב והוא יתן,
קרה לי פעם וניסיתי בלי סוף והוא לא נתן לי, פתחתי כתובת חילופית וניסיתי אחרי תקופה ממחשב שהוא מכיר ופתח בלי בעיה

• הוסף לסימניות
בבקשה רק פתרונות שהוכחו כיעילות
תודה מראש לכל המסייעים
מנסיון:
להרשם לגמ"ח SMS דרך כתובת מייל אחרת שכן יש אליה גישה [או מייל של חבר] ולקבל דרכה את הקוד שמגיע מיד עם שליחתו.
כתובת מייל להרשמה : S3546515 בג'ימל
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה